Now Reading
Laptisorul de matca pur si crud ApiLand. Ce este, cui se recomanda si de ce

Laptisorul de matca pur si crud ApiLand. Ce este, cui se recomanda si de ce

Când nu te doare nimic nu înseamnă că ești sănătos! Trebuie să ai grijă de tine întotdeauna, chiar și atunci când nu te doare nimic, chiar și atunci când tu crezi că ești sănătos, chiar și atunci când ești sănătos. Durerea este un semnal de alarmă, este un strigăt al corpului nostru. Dar, exceptând accidentele, corpul nostru ne dă semnale mult mai din timp, cu mult înainte să înceapă să strige.

Noi ar trebui să fim foarte atenți la semnalele pe care ni le dă corpul nostru și să avem o atitudine preventivă, pentru că să previi e mai simplu, e mai ușor, e mai comod, e mai ieftin, e mai puțin dureros decât să tratezi.

Și-apoi, ar trebui să fim atenți, înainte de toate, la ce, cât și cum mâncăm. A spus-o, doar, Hipocrate, că alimentele ar trebui să ne fie medicamente. Așadar, aveți grijă, aveți o atitudine preventivă! Ceea ce as vrea eu acum este sa va reamintesc de beneficiile apicolelor in forma lor pura si cruda asa cum au fost ele recoltate de la stup, mai ales de beneficiile laptisorului de matca!

Apropo! Stiți că lăptișorul de matcă nu este produs de matcă, nu? El este produs de albinele doici și hrănesc cu el puietul în primele 3 zile de viață. Apoi micile albinuțe nu mai primesc lăptișor de matcă. Doar regina este singura care este hrănită toată viața ei cu lăptișor de matcă. Acesta este și motivul pentru care regina este mult mai mare decât restul albinelor și trăiește de câteva zeci de ori mai mult decât ele. Și-apoi, să nu uităm că ea depune zilnic mii și mii de ouă. Acesta este și motivul pentru care, încă din antichitate, lăptișorul de matcă a fost considerat un elixir al tinereții și al sănătății.

Astăzi, bineînțeles, există studii despre lăptișorul de matcă. Și este indicat pentru sănătate, pentru frumusețe, pentru imunitate, pentru memorie, pentru concentrare. Pentru că nu trebuie să uităm că lăptișorul de matcă este o sursă naturală de acetilcolină. Ce este acetilcolina? Un neurotransmițător. Ceea ce înseamnă că lăptișorul de matcă este recomandat și pentru un bun tonus psihic. 

Așadar, dacă vă doriți o primăvară cu sănătate și cu bucurie, nu uitați că pe apiland.ro, în perioada 10-12 martie 2023, găsiți reduceri de excepție! Și, mai mult, cu codul ACC veți primi gratuit, la orice comandă, o cutie de polen crud poliflor. Un alt produs de excepție al stupului, pe care merită să-l descoperiți! O primăvară așa cum vă doriți!

Promotia este valabila si la comenzile telefonice pe care le puteti face la 𝟎𝟑𝟕𝟏 𝟕𝟖 𝟎𝟎 𝟕𝟖.

Mai multe emisiuni ample de sănătate, cu specialiști de top din domeniile lor de activitate, găsiți pe canalul meu de YouTube și aici, pe pagina mea. De asemenea, mă găsiți și pe Instagram și pe TikTok cu sfaturi scurte de sănătate. Informați-vă adecvat și alegeți sănătos!

114 K
Scroll To Top