Now Reading
Importanta preventiei si beneficiile apicolelor pentru sanatate. Apicolele pure si crude, asa cum au fost ele recoltate de la stup

Importanta preventiei si beneficiile apicolelor pentru sanatate. Apicolele pure si crude, asa cum au fost ele recoltate de la stup

Când nu te doare nimic nu înseamnă că ești sănătos! Trebuie să ai grijă de tine întotdeauna, chiar și atunci când nu te doare nimic, chiar și atunci când tu crezi că ești sănătos, chiar și atunci când ești sănătos. Durerea este un semnal de alarmă, este un strigăt al corpului nostru. Dar, exceptând accidentele, corpul nostru ne dă semnale mult mai din timp, cu mult înainte să înceapă să strige.

Noi ar trebui să fim foarte atenți la semnalele pe care ni le dă corpul nostru și să avem o atitudine preventivă, pentru că să previi e mai simplu, e mai ușor, e mai comod, e mai ieftin, e mai puțin dureros decât să tratezi.

Și-apoi, ar trebui să fim atenți, înainte de toate, la ce, cât și cum mâncăm. A spus-o, doar, Hipocrate, că alimentele ar trebui să ne fie medicamente. Așadar, aveți grijă, aveți o atitudine preventivă!

Ceea ce vreau eu este să vă reamintesc cât de sănătoase pot să fie apicolele. Și să vă spun că în perioada 10-12 martie 2023, pe apiland.ro aveți reduceri de excepție. Mai mult, cu codul ACC, la orice comandă, indiferent de valoarea ei, veți primi un borcan de polen crud poliflor. Puteți avea, așadar, o primăvară cu sănătate și cu bucurie!

Mai multe emisiuni ample de sănătate, cu specialiști de top din domeniile lor de activitate, găsiți pe canalul meu de YouTube și aici, pe pagina mea. De asemenea, mă găsiți și pe Instagram și pe TikTok cu sfaturi scurte de sănătate. Informați-vă adecvat și alegeți sănătos!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

117 K
Scroll To Top