Now Reading
Poveste de dragoste

Poveste de dragoste

Orice inceput este… o poveste de dragoste. Dragostea e la temelia oricarei constructii. Fie ca e vorba de o casa, de o biserica, de un drum, de un pod sau de un… brand. Dragostea creaza lucruri care dureaza.
De-asta cred ca povestea brandului romanesc Fares, unul dintre clientii agentiei noastre de comunicare si promovare, ARENA Communications, imi e atat de aproape si cred ca are atata forta.

La inceputul secolului trecut, tanarul farmacist Andrei Farago, care tocmai isi terminase studiile la Viena, se casatoreste cu fiica celor ce aveau farmacia La Leul de Aur din Orastie. Restul povestii il stiti… Sau il puteti afla din emisiunea Rebecca de la Antena 2, emisiune in care am avut bucuria sa fiu invitata sa vorbesc despre brandurile romanesti pentru care ma ocup de comunicare si promovare si in care am avut ocazia sa discut pe larg despre povestea acestui brand romanesc.

Asa a inceput totul, cu o poveste de dragoste… Ceva mai apoi, pasionat de remediile naturale, Andrei Farago isi pune problema cum sa treaca la o organizare industriala a cultivarii si procesarii plantelor medicinale si astfel s-a infiintat prima cooperativa romaneasca de cultivare si procesare a plantelor medicinale, care si astazi, dupa 80 de ani, ne rasfata cu ceaiuri delicate, aromate, vindecatoare…

Multumesc echipei postului Antena 2 pentru invitatie! E o bucurie sa pot vorbi despre brandurile pentru care lucrez in cadrul agentiei noastre de comunicare si promovare ARENA Communications, despre importanta comunicarii si… despre ceea ce imi place sa fac!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

120 K
Scroll To Top