Now Reading
Cand, cui si de ce ii este indicata o evaluare posturologica

Cand, cui si de ce ii este indicata o evaluare posturologica

Te gândești că o postură corectă este importantă doar pentru atitudinea pe care o transmiți? Evident, este importantă și pentru atitudinea pe care o transmiți celorlalți și, bineînțeles, îți influențează și propria ta stare psihică, dar e importantă și pentru sănătatea ta!… O postură greșită îți poate afecta în timp starea de sănătate. În cazul unei posturi greșite corpul tău va dezvolta diferite mecanisme compensatorii, iar în timp poți să ai diferite dureri fără să realizezi de unde îți vin… Iată de ce este importantă evaluarea posturologică! Pentru a descoperi care sunt eventualele posturi vicioase pe care le adopți și tu nici măcar nu conștientizezi acest lucru! Pentru a vedea cum pot fi corectate acestea! Iar, în cazul anumitor dureri, acestea pot disparea în timp dacă îți corectezi postura, bineînțeles cu ajutorul corecțiilor recomandate de specialiștii domeniului.

Cine, când și de ce ar trebui să-și facă o evaluare posturologică? Vă invit să aflați din dialogul pe care l-am avut cu doamna dr. Felicia Oprea, medic primar expertiză și recuperare medicală, fondatoarea Clinicii Floare de Lotus (www.floare-de-lotus.com).

Clinica Floare de Lotus se găsește pe strada Iordache Golescu nr. 17, București, Sector 1. (Lângă Parcul Regina Maria, foarte aproape de Podul Grant.) Mai multe informații despre Clinica Floare de Lotus puteți afla apelând la 0744 470 138 sau scriind la floaredelotus315@gmail.com.

Pentru mai multe emisiuni de sănătate ample, cu specialiști de top din domeniile lor de activitate, intrați pe canalul meu de YouTube și pe pagina mea de Facebook. De asemenea, mă puteți găsi și pe Instagram și pe TikTok cu sfaturi scurte de sănătate. Vă doresc multă sănătate și aveți grijă de cei dragi!

117 K
Scroll To Top