Now Reading
De ce e recomandat ca procedeul de albire dentara sa fie efectuat in cabinetul stomatologic

De ce e recomandat ca procedeul de albire dentara sa fie efectuat in cabinetul stomatologic

Cu toții ne dorim dinți albi, sănătoși și frumoși, un zâmbet care să ne dea încredere și forță! Dar, de multe ori, ezităm să zâmbim, pentru că ne dorim dinți mai albi și mai frumoși.

Există proceduri de albire dentară care pot fi realizate fie acasă, fie în cabinetul stomatologic. Indicat este, însă, să se aplice un tratament de albire dentară doar în urma unei consultații de specialitate. Aflați de ce e recomandat ca procedeul de albire dentară sa fie efectuat în cabinetul stomatologic urmărind emisiunea noastră dedicată sănătății orale.

“Este extrem de important ca pacientul să fie consultat de catre medic înainte de debutul procedurii de albire. În urma realizării consultului de specialitate și a evaluarii dentoalveolare a statusului pacientului, este posibil ca medicul să constate că nu este recomandată realizarea unui tratament de albire. Aceste situații apar la pacienții care prezintă hipersensibilitate dentară, eroziuni dentare, pacienți care au afecțiuni ale structurii interne a smalțului… Dacă, din punct de vedere clinic, pacientul prezintă obturații sau coroane dentare și totuși își dorește să parcurgă tratamentul de albire, i se va explica de către medic necesitatea înlocuirii atât a obturațiilor, cât și a coroanelor dentare.” (dr. Diana Teutul Tincu, medic dentist DentalMed Luxury Dental Clinic)

“Albirea dentară realizată de către medicul dentist este doar o etapă dintr-un plan de tratament mai amplu, care țintește o îmbunătățire a esteticii dentare.” (dr. Cintia Petrescu Teoharie, medic dentist DentalMed Luxury Dental Clinic)

DentalMed Luxury Dental Clinic (www.dental-med.ro):
DentalMed MARRIOTT – Calea 13 Septembrie, nr. 102, bl. 48A, București, Sector 5, Telefon: 0730 081 575
DentalMed PRIMĂVERII – Piața Charles de Gaulle, nr. 4-6, București, Sector 1, Telefon: 021 402 87 35

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

117 K
Scroll To Top