Now Reading
Exercitii pentru articulatiile mici ale mainilor, recomandate impotriva durerilor articulare, dar si pentru intarzierea simptomelor Parkinson

Exercitii pentru articulatiile mici ale mainilor, recomandate impotriva durerilor articulare, dar si pentru intarzierea simptomelor Parkinson

Strânge pumnul, deschide palma! Repetă această mișcare de câteva ori. E un exercițiu foarte bun, pe care merită să-l faci de mai multe ori pe zi, mai ales dacă te confrunți cu dureri ale articulațiilor mici, cu dureri ale articulațiilor mâinii. Și acest exercițiu te poate ajuta pentru atenuarea durerilor reumatismale mai ales dacă, înainte de a face acest exercițiu, folosești o cremă, un gel, o tinctură cu efecte antireumatice, precum Reumaticus de la Faunus Plant.

Eu vă invit să încercați gelul de la Faunus Plant. Este un gel negru aproape, verde închis, maro închis, care are un miros irezistibil și are și efecte. Mai mult, atunci când mă confrunt cu dureri ale oaselor feței sau cu o sinuzită, folosesc acest gel inclusiv pe față. Bineînțeles, după aceea, putem folosi o cremă cosmetică, care să îngrijească fața și așa mai departe. Dar, atunci, în acele momente în care ne confruntăm cu dureri cumplite de față, este o soluție acest gel Reumaticus de la Faunus Plant.

Nu uitați că Faunus Plant este o companie românească, care prelucrează doar plante din zona Munților Apuseni și această prelucrare se face doar manual. Așadar, dacă vreți să susțineți companiile românești, dacă vreți să susțineți produsele românești, nu uitați de produsele Faunus Plant!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

120 K
Scroll To Top