Now Reading
In ce consta o sedinta de osteopatie. Raspunde Catalin Martin, osteopat in cadrul Clinicii Floare de Lotus

In ce consta o sedinta de osteopatie. Raspunde Catalin Martin, osteopat in cadrul Clinicii Floare de Lotus

În cadrul emisiunilor mele am discutat mult despre durerile de spate și despre ce putem face împotriva acestora. În discuțiile cu specialiștii Clinicii Floare de Lotus, care derulează programe de prevenție și de tratament împotriva durerilor de spate, am aflat mai multe despre osteopatie. Am stat de vorbă cu domnul Cătălin Martin, osteopat, care activează în cadrul Clinicii Floare de Lotus, am vrut să aflăm cum începe să fie percepută osteopatia în România, dar și cum percep pacienții ședințele de osteopatie. Bineînțeles, am discutat pe larg și despre ce presupune o ședință de osteopatie, despre cât durează o asemenea ședință, dar și despre când și la ce intervale ar trebui realizate aceste vizite la osteopat.

Mulțumesc pentru sprijin Clinicii Floare de Lotus (www.floare-de-lotus.com, 0744 470 138 sau scriind la floaredelotus315@gmail.com).

Pentru mai multe emisiuni de sănătate ample despre osteopatie, fizioterapie, kinetoterapie, reflexoterapie, acupunctură, ozonoterapie, posturologie și despre multe alte terapii împotriva durerilor de spate, intrați pe canalul meu de YouTube și pe pagina mea de Facebook. De asemenea, mă puteți găsi și pe Instagram și pe TikTok cu sfaturi scurte de sănătate. Aveți grijă de sănătatea voastră și a celor dragi! Și nu uitați că să previi e mai ușor decât să tratezi!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

114 K
Scroll To Top