Now Reading
Galben Miere. De ce e recomandata mierea pentru sanatate si fumusete. Mierea in curele de slabire

Galben Miere. De ce e recomandata mierea pentru sanatate si fumusete. Mierea in curele de slabire

Atunci cand ne dorim ceva dulce si sanatos ne gandim, inainte de toate, la miere! Atunci cand vedem ceva galben ca mierea, ne lasa gura apa, nu-i asa? In cadrul emisiunii noastre despre Semnificatia Culorilor, vorbim despre ce inseamna galben ca mierea. Dar trebuie sa spunem ca mierea nu este neaparat galbena. Nuantele mierii pot sa varieze de la alb la negru, depinde despre ce sortiment de miere vorbim. Pentru mai multe despre toate acestea, va invit pe canalul meu de YouTube. Celor grabiti le spun doar ca, atunci cand vor sa aleaga mierea, sa stie ca este o alegere inteleapta.
Este mult mai bine sa alegem mierea in detrimentul zaharului, pentru ca zaharul contine 99% zaharoza. Dar mierea este o adevarata bogatie, contine fructoza, glucoza, vitamine, minerale, enzime si cate si mai cate.
Ca sa digeram zaharul, organismul nostru face un efort mult mai mare. Mierea o digeram mult mai usor, pentru ca ea este pregatita, ca sa spunem asa, de sistemul digestiv al albinelor. Pentru ca, asa cum stiti, albinele strang diferite substante dulci, pe care le ingurgiteaza, le trec prin sistemul lor digestiv si asa fac mierea. Asta inseamna ca mierea este imbogatita de catre albine. Si, tocmai de aceea, noi o digeram mult mai usor.
Si inca ceva: mierea cred ca poate fi utilizata si atunci cand vrem sa slabim, pentru ca miere noi nu putem manca foarte multa. Vedeti, luati o lingurita, doua de miere, a treia lingurita nici nu cred ca o mai puteti lua, atat este de dulce. Dar la zahar nu avem acelasi prag, parca putem manca mult mai mult. Asadar, alegeti intelept, alegeti sanatos! Si nu uitati ca, pentru mai multe emisiuni de sanatate, va astept pe canalul meu de YouTube. Si… bucurati-va de culori!
Multumesc sponsorului emisiunilor despre Semnificatia culorilor – aplicatia de taxi GoCab Romania, aplicatie de taxi gratuita si nationala.

114 K
Scroll To Top