Now Reading
Piatra Soarelui

Piatra Soarelui

Imi place vara, soarele, floarea-soarelui, piatra soarelui, chihlimbarul… Imi place piatra asta vie, care are darul de a-ti deschide portile unei alte lumi, demult trecute, de a-ti aduce mai aproape lumea de azi si de a te face increzator in lumea de maine. Se spune ca bijuteriile cu chihlimbar iti dau energie, optimism, speranta, te fac sa-i intuiesti mai bine pe cei din jur, te ajuta sa-ti gasesti si sa-ti construiesti calea alaturi de sufletul tau pereche. Fiu al Zeului Soare, conform legendei, chihlimbarul iti lumineaza, iti incalzeste si iti netezeste calea.

Versatile si pline de culoare, bijuteriile cu chihlimbar, pline de magie si de traditie, iti pot schimba starea de spirit, iti pot lumina ziua si iti pot da idei nemaipomenite. Si cand te confrunti cu problemele de peste zi, si cand vrei sa te relaxezi in week-end… Pe mine cel putin m-au inspirat sa trec si dincolo de muzeul florilor de mina din Cheia, pe care il mai vizitasem, sa descopar Muzeul Chihlimbarului din Colti, pentru ca am avut si noi minele noastre de chihlimbar…

In plus, cred ca bijuteriile cu chilimbar pot transforma o tinuta oarecare intr-una impresionanta, mai ales cand sunt piese de exceptie, in monturi cu un design deosebit, fie ca este vorba de o tinuta de seara, fie ca este vorba de o tinuta de zi. Piesele unor bijiutieri polonezi, precum Alexander Gliwinski (Polonia fiind – alaturi de Tarile Baltice – recunoscuta pentru chihlimbarul de exceptie), se gasesc si la noi, in Magazinele You&Me, care sunt recunoscute pentru promovarea bijuteriilor din argint si pietre semipretioase, inclusiv a bijuteriilor cu chihlimbar. Si nici nu sunt bijuterii care sa-ti ruineze bugetul! Eleganta poate fi accesibila! Q.E.D.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

118 K
Scroll To Top