Now Reading
Balsam cu uleiuri esentiale pentru activarea circulatiei periferice

Balsam cu uleiuri esentiale pentru activarea circulatiei periferice

Cand va simtiti fara vlaga, fara energie, fara chef, cand nu va puteti concentra, cand poate aveti o raceala sau o durere surda, cum se spune, puteti sa incercati un mic automasaj intre degetul mare de la picior si urmatorul. Puteti sa puneti un pic de balsam care sa contina ulei esential de eucalipt, de menta si camfor si sa masati in sus, inspre glezna, de mai multe ori, si la un picior, si la celalalt. O sa vedeti cum, pur si simplu, o sa va simtiti mai bine dupa aceea.

Pentru ca aici se gasesc, conform medicinei traditionale chineze, cateva puncte esentiale de presopunctura. De aici pleaca niste meridiane energetice. Si, daca noi stimulam acele puncte, se spune, conform acestei medicine stravechi, ca ajutam si stimulam sistemul limfatic. Si stim cat de importanta este circulatia limfei pentru starea noastra de sanatate, pentru starea noastra de bine. Si, daca folositi si un balsam cu uleiuri esentiale de eucalipt, menta si camfor, veti beneficia si de ajutorul acestor uleiuri esentiale, care stimuleaza circulatia periferica si au efecte analgezice si antiinflamatorii.

Asadar, merita sa incercati acest mic automasaj si o sa vedeti ca o sa va simtiti mai bine, cu mintea mai limpede. O sa va simtiti mai linistiti si o sa vedeti cum parca se atenueaza simptomele acelei raceli cu care va confruntati si parca, macar pe moment, va lasa, trec si acele mici dureri surde. Dar nu uitati ca acest exercitiu ar fi bine sa il faceti si atunci cand nu aveti nimic, si atunci cand sunteti sanatosi, pentru ca, asa cum spuneam, conform medicinei traditionale chineze, prin acest automasaj pe partea de deasupra a labelor picioarelor, noi ne activam sistemul limfatic, circulatia limfei, care este esentiala pentru sanatatea noastra.

Mai multe informatii despre balsamul cu ulei esential de eucalipt, de menta si camfor de la Hypericum Plant gasiti pe – www.hypericumimpex.ro

Eu va multumesc tare mult pentru ca urmariti Strategia Mea de Sanatate! Nu uitati sa va abonati la canalul meu de YouTube si sa dati like paginii mele de Facebook, unde postez emisiuni ample despre sanatate. Si, bineinteles, ma gasiti si pe Instagram si pe TikTok cu sfaturi scurte despre cum sa avem o viata sanatoasa, echilibrata, armonioasa. Si va multumesc din suflet ca ma urmariti! Multumesc!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

116 K
Scroll To Top