Now Reading
Care sunt apicolele care te pot ajuta pentru un somn linistit si odihnitor. Remedii naturale pentru reducerea tensiunii nervoase si a stresului

Care sunt apicolele care te pot ajuta pentru un somn linistit si odihnitor. Remedii naturale pentru reducerea tensiunii nervoase si a stresului

Furia ne-ar afecta ficatul, frica – rinichii, îngrijorarea – stomacul, tristețea – plămânii, iar inima ne-ar fi afectată de supărări și de bucurii, de fapt, de toate emoțiile puternice. Este ceea ce susține medicina tradițională, care vorbește de cauzele emoționale ale bolilor, de cauzele ascunse ale bolilor, de faptul că multe dintre afecțiunile cu care ajungem să ne confruntăm sunt cauzate de emoțiile puternice pe care le-am avut și pe care nu am știut să le gestionăm.

Și e un lucru la care ar trebui să medităm, pentru că nu suntem mașini, avem sentimente, avem gânduri, avem proiecte, avem vise, speranțe și așa mai departe. Avem emoții, uneori prea puternice, și ar trebui să știm să ni le gestionăm, ar trebui să învățăm să ni le gestionăm. Și, tocmai de aceea, după agitația de fiecare zi, este foarte important ca seara, acasă, să ne liniștim.

Și cum putem să facem acest lucru? Recurgând și la ajutorul apifitoterapiei. Cum adică? Putem să bem un ceai de tei, să ne îndulcim cu o miere de tei, putem, de exemplu, să ne ajutăm și cu o linguriță de polen crud de păducel. Așa cum știți, polenul crud de păducel este prietenul inimii. Ajută scăderea tensiunii nervoase, ne ajută să dormim mai bine.

În acest sens, ApiLand a gândit pachetul Somn liniștit. Este un pachet de produse apicole pentru cei care au nevoie de un mic ajutor ca să aibă un somn odihnitor, ca să adoarmă ceva mai repede și mai bine. Este vorba de un pachet care conține miere de tei (500 de grame), polen crud de păducel (230 de grame) și, bineînțeles, lăptișor de matcă (25 de grame). În plus, până în 20 octombrie 2023, la orice comandă, indiferent de valoarea ei, de pe site-ul www.apiland.ro, cu codul ACC mai primiți gratuit un polen crud de păducel (230 de grame). Pentru că, așa cum știți, suntem parteneri ApiLand și ne-am gândit ca în această perioadă să aveți posibilitatea să încercați, dacă doriți, un polen crud de păducel, ca să vedeți cât și cum vă poate ajuta.

Și nu uitați: polenurile crude monoflore păstrează din calitățile plantei din care au cules albinuțele acel polen. Pentru că știu că foarte mulți dintre voi m-ați întrebatcum de anumite tipuri de polenuri sunt recomandate pentru anumite situații, pentru anumite probleme cu care ne confruntăm. Tocmai de aceea, pentru că produsele apicole păstrează din calitățile plantei din care albinuțele au preparat acele produse apicole.

Eu vă mulțumesc tare mult pentru că urmăriți Strategia Mea de Sănătate și, bineînțeles, vă doresc multă sănătate! Și… La Mulți Ani, ApiLand!

Pentru mai multe emisiuni de sănătate ample, cu specialiști de top din domeniile lor de activitate, vă invit să intrați pe canalul meu de YouTube și pe pagina mea de Facebook. De asemenea, mă puteți găsi și pe Instagram și pe TikTok cu sfaturi scurte de sănătate.

120 K
Scroll To Top