Now Reading
Cum sa faci faci fata stresului si cum sa depasesti micile momente de neliniste

Cum sa faci faci fata stresului si cum sa depasesti micile momente de neliniste

Daca sunteti stresati, nelinistiti, daca nu va puteti concentra de atatea si atatea ganduri, trebuie sa intelegeti ca este foarte important sa iesiti cat mai repede din aceasta stare. Pentru ca, stim cu totii, stresul nu ne face bine sanatatii. Si, atunci, trebuie sa luam masuri rapid. Ce putem face? Ne putem inspira din vechile tehnici, din presopunctura, din reflexoterapie, din acupunctura. Ce putem face? Ne putem masa tamplele, dupa aceea, putem sa ne masam al treilea ochi, punctul dintre sprancene, si, daca ne-am linistit si vrem sa terminam problema pe care o avem de rezolvat, putem sa ne tragem de urechi, asa cum ne trageau parintii pe noi cand eram copii, cand eram cu mintile in alta parte si nu mai stiam ce facem. Imediat ne trageau de urechi si imediat eram mai prezenti. Pentru ca, asa cum corpul nostru este proiectat pe talpi si pe palme, este proiectat si pe urechi. Si, atunci, noi, daca actionam asupra lobilor urechilor, actionam, de fapt, asupra organelor din corpul nostru. Si, daca ne tragem de urechi asa, o sa vedem ca acest lucru ne ajuta sa ne linistim si ne ajuta sa ne concentram. Dar, bineinteles, putem sa apelam si la ajutorul fitoterapiei si la ajutorul apiterapiei, pentru ca trebuie sa fim foarte atenti si la ce mancam. Apoi, putem sa apelam la diferite suplimente alimentare, la diferite suplimente fitoterapeutice. Si, din fericire, Romania se poate mandri cu specialisti in fitoterapie, specialisti care fac cercetare de top si care creeaza produse, produse pentru omul modern, care traieste intr-o lume din ce in ce mai agitata, din ce in ce mai grabita si mai stresanta.
Asa cum stiti, in cadrul emisiunii Strategia Mea de Sanatate, am prezentat produse ale companiei Hypericum Plant, companie romaneasca din Baia-Mare, cu peste 25 de ani de experienta in produse fitoterapeutice, in ceaiuri, tincturi, creme, lotiuni si asa mai departe, produse care ne pot fi de foarte mare ajutor. Dar, de curand, compania Hypericum Plant a lansat si o serie de produse care vin in ajutorul nostru, o serie de produse care sa ne sustina sistemul nervos, care sa ne ajute sa facem fata stresului, care sa ne ajute sa ne calmam atunci cand avem nevoie, care sa ne ajute sa ne pastram echilibrul. Un asemenea produs este si Deprecalmin, un produs care este si foarte simplu de utilizat, se ia o capsula pe zi, timp de 30 de zile, apoi se face 10 zile pauza. Asa cum stiti, si in cazul suplimentelor alimentare, trebuie respectate indicatiile de pe prospect, trebuie respectate pauzele recomandate, pentru ca si aceste produse, chiar daca sunt produse care actioneaza bland si sunt produse cu ingrediente naturale, au anumite recomandari, se iau intr-un anumit fel, pe care noi trebuie sa-l respectam.
Eu va multumesc tare mult, nu uitati sa intrati pe canalul meu de YouTube, sa va abonati, sa intrati pe pagina mea de Facebook si sa dati like si, in acest fel, veti fi la curent cu toate emisiunile pe care le postez. Va multumesc tare mult si va doresc multa sanatate! Aveti grija de voi si nu uitati sa va bucurati! Bucuria este esentiala si ne ajuta sa facem fata tuturor incercarilor, din fiecare zi. Va multumesc inca o data!

117 K
Scroll To Top