Now Reading
Cum sa slabesti sanatos, cu ajutorul remediilor naturale, dar si cu ajutorul… culorilor!

Cum sa slabesti sanatos, cu ajutorul remediilor naturale, dar si cu ajutorul… culorilor!

Vreți să slăbiți? Luați-vă farfurii negre! O să vă taie pofta de mâncare și o să mâncați mult mai puțin. Nu mă credeți? Încercați! Dacă vreți să vă îngrășați, alegeți farfurii de un portocaliu aprins. O să vă crească pofta de mâncare. Așa cum știți, există culori apetisante și culori mai puțin apetisante. Și, dacă vreți să slăbiți, puteți să încercați și acest mic truc, de a alege farfurii negre.

Dar nu uitați că există și plante medicinale care ne taie și ele din pofta de mâncare. Și una din aceste plante este Garcinia Cambogia, care se găsește în suplimentul Slemol de la Ayurmed. Bineînțeles, în acest supliment se mai găsesc și multe alte plante medicinale, care acționează pe mai multe direcții.

Dacă vreți să aflați mai multe despre toate acestea, vă invit să urmăriți emisiunea Academia de Ayurveda, pe care o realizez împreună cu dr. Carla Fabian, medic specialist în apifitoterapie și Ayurveda. Vă mulțumesc!

Mai multe despre suplimentul Slemol – pe www.ayurmed.ro.

Pentru mai multe emisiuni de sănătate ample, cu specialiști de top din domeniile lor de activitate, vă invit să intrați pe canalul meu de YouTube și pe pagina mea de Facebook. De asemenea, mă puteți găsi și pe Instagram și pe TikTok cu sfaturi scurte de sănătate.

120 K
Scroll To Top