Now Reading
De ajutor in caz de raceala si gripa, dar si in caz de oboseala si astenie: siropul de brad

De ajutor in caz de raceala si gripa, dar si in caz de oboseala si astenie: siropul de brad

Dacă sunteți obosiți si vreți să vă reveniți cât mai repede, ca să continuați ceea ce aveți de făcut, puteți să încercați următorul mic automasaj. Sub genunchi, la trei degete, căutați un punct dureros, care se găsește între tibie și peroneu, între cele două oase de aici. Căutați acel punct dureros și masați-l.

Așa cum știți, noi am mai discutat despre diferite puncte pe care ar fi bine să le masăm în anumite situații. Cum găsim acele puncte? În zona indicată, căutăm cel mai dureros punct. Și, în acest fel, găsim punctele care trebuie masate. Acest punct pe care este bine să-l masăm atunci când suntem foarte obosiți și vrem să ne revenim rapid este un punct despre care se vorbește in medicina tradițională chineză, în presopunctură și în acupunctură. Dar este un punct pe care îl cunoșteau și amerindienii. Așa cum știți, la începutul secolului XX, amerindienii au lucrat foarte mult la construcția zgârie-norilor din Statele Unite ale Americii. Și, atunci când erau obosiți, masau acest punct. Mai mult, atunci când se confruntau cu senzația de amețeală, masau acest punct. Pentru că este un punct care face foarte bine și atunci când te confrunți cu senzația de amețeală. Și, așa cum știți, atunci când lucrezi la înălțime, se prea poate să te confrunți cu o senzație de amețeală, care poate să fie foarte periculoasă. Așadar, putem și noi să încercăm să ne masăm acest punct ca să ne revenim dintr-o stare de oboseală, dintr-o stare de amețeală și să continuăm ceea ce avem de făcut.

Dar, bineînțeles, există și multe alte remedii care ne pot ajuta. Aș vrea să vă recomand siropul de brad, pentru că și siropul de brad ne poate ajuta atunci când suntem obosiți. Știu, despre siropul de brad se vorbește foarte mult, dar se vorbește că este un sirop care este foarte util în caz de tuse, în caz de viroze respiratorii. Și chiar așa e, pe bună dreptate se vorbește despre el. Dar cred că nu se vorbește suficient despre siropul de brad atunci când vine vorba de efectele revigorante, de efectele tonice de care am avea nevoie la un moment dat. Putem alege siropul de brad! Așadar, dacă sunteți obosiți și vreți să vă remontați urgent, încercați acest punct și un sirop de brad. Este dulce și conține și foarte multă vitamina C. O să vedeți că imediat după aceea o să vă simțiți mai plini de viață!

117 K
Scroll To Top