Now Reading
De ce sa faci o cura de slabire cu pepenele verde. Are putine calorii si e un diuretic natural!

De ce sa faci o cura de slabire cu pepenele verde. Are putine calorii si e un diuretic natural!

Nu ratati sezonul pepenilor verzi! Pepenele verde este extraordinar pentru sanatate! Este foarte sarac in calorii si, atunci, ne ajuta sa slabim. Eu, de exemplu, timp de doua, trei saptamani, cand este sezonul pepenilor, incerc sa inlocuiesc o masa doar cu pepene verde. Si consider ca acest lucru ma ajuta sa slabesc si sa ma mentin in forma.

Pepenele verde este si un diuretic natural. Probabil ati observat ca, dupa ce mancati pepene verde, la foarte scurt timp, aveti nevoie sa mergeti la toaleta. Popular, se spune ca ne curata rinichii. Altfel spus, previne aparitia pietrelor la rinichi si scade concentratia de acid uric din sange. Asa cum stiti, pepenele verde este foarte bogat in apa, peste 90%, in cazul pepenelui verde, este apa. Si ne ajuta sa ne hidratam, sa ne hidratam corespunzator. Dar, pe langa apa, contine vitamine: A, C, B6, contine minerale, dintre care as mentiona in primul rand potasiul. Potasiul, care sustine inima si ajuta la controlul tensiunii arteriale. In plus, pepenele verde stimuleaza microcirculatia, asadar, ne ajuta si sa scapam de celulita. Pentru ca, asa cum stiti, in cazul celulitei, microcirculatia sanguina este extrem de importanta. Dar pepenele este foarte bun in foarte multe situatii. Pentru aceasta, va invit sa intrati pe canalul meu de YouTube, sa va abonati, sa intrati pe pagina mea de Facebook, sa dati like. Bineinteles, acolo veti gasi, pe larg, emisiuni despre pepenele verde, dar nu numai, emisiuni despre atatea si atatea ingrediente sanatoase.

Dar, inca o data, vreau sa precizez ca toate aceste emisiuni se adreseaza oamenilor sanatosi. Cei care au diferite afectiuni trebuie sa se sfatuiasca cu medicul lor, care este regimul de viata recomandat pentru ei, ce pot sa manance, ce alimente pot sa consume si ce alimente nu pot sa consume, care sunt cantitatile recomandate si asa mai departe… Pepenele verde, bineinteles, este dulce, creste glicemia, anumite persoane trebuie sa fie foarte atente la acest aspect. Inca o data, tot ceea ce vorbim noi aici este pentru oamenii sanatosi. Cei care stiu ca au anumite afectiuni trebuie sa respecte sfatul medicului.

Eu va multumesc tare mult, inca o data. Aveti grija de voi si, atunci cand este sezonul pepenilor verzi, bucurati-va de pepeni verzi! Si, atunci cand se gasesc din plin anumite fructe, anumite legume, bucurati-va de ele, profitati de ele! Si… bucurati-va de vara!

118 K
Scroll To Top