Now Reading
De ce sa mananci usturoi si cateva trucuri ca sa nu mirosi a usturoi

De ce sa mananci usturoi si cateva trucuri ca sa nu mirosi a usturoi

Cu totii cunoastem beneficiile usturoiului. Ne place usturoiul, vrem sa mancam usturoi, dar nu ne putem permite sa iesim in public mirosind a usturoi. Asa ca iata niste trucuri care ne pot ajuta sa ne bucuram de binefacerile usturoiului, fara insa sa mirosim a usturoi.
Ce putem face? Dimineata, putem sa luam un catel de usturoi cu un pahar mare cu apa, asa cum am lua o pastila, o tableta, o capsula. Sau putem sa ne preparam usturoi cu miere. Cum se face? Se curata cateii de usturoi, se pun intr-un borcan gol si apoi se adauga miere. Eu va recomand mierea de salcam, pentru ca este o miere fluida, care cristalizeaza intr-un timp foarte indelungat. Si adaugati miere pana cand acoperiti cu totul cateii de usturoi. Puneti acest borcan in camara, acoperit bine, si, in fiecare dimineata, luati o lingurita cu un catel de usturoi si cu putina miere. Si o sa vedeti ca o sa va simtiti foarte bine. Aceasta cura se recomanda timp de trei luni, apoi trebuie o luna de pauza. Pe canalul meu de YouTube gasiti o emisiune ampla despre usturoi, despre acest antibiotic natural, care, pe langa faptul ca ne intareste imunitatea, are si alte beneficii. Are un rol antioxidant, antiinflamator, antiparazitar. In plus, ne ajuta la scaderea colesterolului rau si la cresterea colesterolului bun.
Bineinteles, pe canalul meu de YouTube gasiti si foarte multe emisiuni despre miere si despre produsele apicole. Pentru ca… sa nu uitam ca, in aceasta reteta, virtutile usturoiului se combina cu virtutile mierii. Multa sanatate si nu uitati de ajutorul remediilor naturale!

114 K
Scroll To Top