Now Reading
Remedii naturale cu echinacea, de ajutor impotriva infectiilor respiratorii, dar nu numai

Remedii naturale cu echinacea, de ajutor impotriva infectiilor respiratorii, dar nu numai

Daca simtiti ca incepeti sa raciti, ca va ia un guturai sau o gripa, puteti sa masati un anume punct si o sa va faca foarte bine. Este vorba de punctul situat la intersectia dintre prelungirea degetului aratator si prelungirea degetului mare. Daca-l masati bine, o sa vedeti ca o sa va doara, dar o sa va dea energie si o sa va ajute organismul sa lupte mult mai bine cu acea raceala, cu acel guturai, cu acea gripa. Puteti sa faceti acest lucru si in mod normal, cand nu urmeaza sa treceti printr-o raceala sau printr-o gripa. Si la o mana, si la cealalta mana. Si-o sa vedeti ca o sa va dea energie! Dar, daca faceti acest lucru la inceputul unei raceli, sa spunem asa, o sa va treaca mult mai repede!

Si mai puteti sa faceti ceva: puteti sa luati un supliment cu echinacea! Pentru ca nu trebuie sa uitati de ajutorul plantelor medicinale. Si, asa cum stiti, echinacea este, probabil, cea mai utilizata planta medicinala. Dar ea este recomandata nu numai pentru infectii respiratorii, este recomandata si atunci cand ne confruntam, din pacate, cu infectii urinare, de exemplu, sau chiar cu infectii vaginale. Pentru ca ne ajuta sistemul imunitar, ne imbunatateste imunitatea generala a organismului.

Asadar, cateva puncte de presopunctura pe care le activam foarte simplu si cateva plante medicinale ne pot ajuta sa trecem mult mai usor peste toate aceste afectiuni de sezon. Si, bineinteles, ne pot ajuta si in preventie! Va recomand sa incercati suplimentele cu echinacea de la Laboratoarele Remedia, pe care le gasiti in mai multe variante si forme de prezentare pe www.laboratoareleremedia.ro.

Va multumesc tare mult pentru ca urmariti Strategia Mea de Sanatate si nu uitati ca pe canalul meu de YouTube si pe pagina mea de Facebook gasiti emisiuni ample despre toate aceste subiecte. Va multumesc tare mult si aveti grija de voi!

120 K
Scroll To Top