Now Reading
Siropul din muguri de brad si tinctura de propolis, pentru sustinerea imunitatii

Siropul din muguri de brad si tinctura de propolis, pentru sustinerea imunitatii

Bradul e regele pădurii și simbolul Crăciunului! Dar nu trebuie să uităm că ne poate ajuta și sănătatea. Să ne amintim doar cât de bine ne făcea acel sirop din muguri de brad pe care îl preparau bunicii noștri în fiecare an. Ne ajutau astfel să trecem mai repede peste răceli, peste gripe, peste episoadele supărătoare de tuse și câte și mai câte.

Siropul din muguri de brad întărește imunitatea și este foarte bun pentru afecțiunile aparatului respirator superior. Dar siropul din muguri de brad ne ajută și să ne refacem mult mai repede, să ne odihnim mai bine și să trecem de stările de astenie cu care ne mai confruntăm cu toții. Combinat cu tinctura de propolis, care, așa cum știm, ne ajută împotriva ciupercilor, a bacteriilor, a virusurilor, acest sirop are un efect de susținere a imunității, un efect în același timp analgezic, antiinflamator. Ne ajută, de fapt, să trecem mult mai repede peste acele episoade de tuse, ne ajută să trecem mult mai repede peste răceli și peste gripe.

Și să nu uităm că o bună idee este și aceea de a ne face o perna cu ace de brad. Și o să vedeți că acea pernă va poate ajuta să dormiți mult mai bine și să aveți un somn odihnitor. Haideți să nu uităm de remediile noastre tradiționale, de remediile noastre românești! Ne pot ajuta să fim puternici, sănătoși, verzi ca brazii!

117 K
Scroll To Top