Now Reading
Ce este candidoza. Preventie si tratament

Ce este candidoza. Preventie si tratament

Va invit la o noua editie a emisiunii Arena Sanatatii, in care am abordat subiectul sanatatii intime feminine. Mai exact, am vorbit despre candidoza. Cauze, simptome, preventie si tratament.

Putini dintre noi suntem constienti de faptul ca sanatatea noastra si, uneori, chiar viata noastra depind de echilibrul unui ansamblu de microorganisme. Aceste microorganisme le gasim peste tot: pe piele, pe mucoase si in interiorul propriului nostru organism. Fara ele nu am putea trai, am fi agresati de flora patogena care ne-ar distruge. Multe dintre aceste microorganisme sunt esentiale chiar pentru realizarea unor procese vitale, precum digestia. Trebuie sa intelegem rolul lor si cum functioneaza acest echilibru al acestor microorganisme.

Tocmai de aceea, pentru mai multe intelesuri, va invitam in Arena Sanatatii. Pentru a afla mai multe informatii sanatoase, pentru a afla noutati din lumea medicala, care sunt produsele care ne pot ajuta! Va multumim!

Multumesc companiei Biessen Pharma care are in portofoliu produsul Floral’aise si care sprijina emisiunile noastre dedicate sanatatii femeilor. Mai multe informatii – pe www.floralaise.ro, www.facebook.com/floralaise, 021 408 63 33).

114 K
Scroll To Top