Now Reading
Cafeaua. Beneficii pentru sanatate si frumusete. Masti cosmetice cu miere si cafea

Cafeaua. Beneficii pentru sanatate si frumusete. Masti cosmetice cu miere si cafea

Cafeaua – beneficii pentru sanatate​ si frumusete​. Cand sa bei cafea​ si cu ce miere​ sa-ti indulcesti cafeaua? Ce poti sa faci cu zatul de cafea? Aflati raspunsurile la toate aceste intrebari in noua editie a rubricii Arena Sanatatii.

Care sunt beneficiile cafelei pentru sanatate? Ne face bine sau nu? Cata cafea ar trebui sa bem ca sa ne faca bine? Pentru ca stim ca tot ceea ce este prea mult strica… Si cum anume sa bem cafeaua? Pentru ca stim ca exista foarte multe sortimente – cafea la ibric, la filtru, espresso, cappuccino, cu lapte, fara lapte, indulcita, neindulcita… Si, daca e indulcita, cu ce sa fie indulcita – cu zahar sau cu miere? Dar mierea nu schimba oare gustul de cafea? Care sunt sortimentele de miere care nu schimba gustul cafelei? Si cum am putea utiliza zatul de cafea in retete de frumusete! Va invit sa aflati din acest nou material video! Multumesc pentru vizionari!

Statisticile spun ca aproape 70% din populatia globului, in prima ora, dimineata, bea o cafea
Cafeaua ne ajuta sa facem un efort sustinut, creste capacitatea noastra de efort, fie ca este vorba de efort fizic, fie ca este vorba de efort intelectual
114 K
Scroll To Top