Now Reading
Ce este osteopatia si care sunt beneficiile acesteia. Cum se desfasoara prima vizita la osteopat

Ce este osteopatia si care sunt beneficiile acesteia. Cum se desfasoara prima vizita la osteopat

Despre ce este osteopatia și cum ne poate ajuta am avut ocazia să stau de vorbă cu domnul Cătălin Martin, osteopat în cadrul Clinicii Floare de Lotus. În cadrul ediției emisiunii Arena Sănătății pe care am realizat-o cu acest prilej, am discutat și despre pregătirea necesară ca să ajungi osteopat, despre cum se desfășoară o ședință de osteopatie, despre cât durează o asemenea ședință, dar și despre când și la ce intervale ar trebui realizate aceste vizite la osteopat.

Mulțumesc pentru sprijin Clinicii Floare de Lotus (www.floare-de-lotus.com).
Clinica Floare de Lotus se găsește pe strada Iordache Golescu nr. 17, București, Sector 1. (Lângă Parcul Regina Maria, foarte aproape de Podul Grant.)
Mai multe informații despre Clinica Floare de Lotus puteți afla apelând la 0744 470 138 sau scriind la floaredelotus315@gmail.com.

Pentru mai multe emisiuni de sănătate ample, cu specialiști de top din domeniile lor de activitate, intrați pe canalul meu de YouTube și pe pagina mea de Facebook. De asemenea, mă puteți găsi și pe Instagram și pe TikTok cu sfaturi scurte de sănătate. Aveți grijă de voi și de cei dragi!

117 K
Scroll To Top