Now Reading
Ce este vaginoza. Preventie si tratament

Ce este vaginoza. Preventie si tratament

Pentru sanatatea doamnelor si domnisoarelor – o noua editie a emisiunii Arena Sanatatii, in care am discutat despre vaginoza, afectiune cu care se confrunta mai mult de jumatate dintre femei, cel putin o data in viata. Am discutat despre preventie si tratament, dar si ce putem face pentru a preveni recidivele acestei afectiuni.

Nu uitati ca, intr-o mare masura, de noi depinde sa fim sanatoase, pentru ca, daca ne informam si avem grija de noi, putem sa ne mentinem sanatatea si starea de bine! Si nu uitati! Echilibrul interior se vede si la exterior! Starea noastra generala de bine si de sanatate se reflecta si in atitudinea noastra, in energia si in entuziasmul cu care abordam fiecare noua zi, in buna dispozitie si in succesul nostru!

Tocmai de aceea, pentru mai multe intelesuri, va invitam in Arena Sanatatii. Pentru a afla mai multe informatii sanatoase, pentru a afla noutati din lumea medicala, care sunt produsele care ne pot ajuta! Va multumim!

Multumesc companiei Biessen Pharma care are in portofoliu produsul Floral’aise si care sprijina emisiunile noastre dedicate sanatatii femeilor. Mai multe informatii – pe www.floralaise.rowww.facebook.com/floralaise, 021 408 63 33).

116 K
Scroll To Top