Now Reading
Cura cu Argila Algo, argila roz de Alba-Iulia

Cura cu Argila Algo, argila roz de Alba-Iulia

Terapia cu argila - Ing. Mircea Bocan

Asa cum stiti, v-am prezentat de-a lungul timpului o serie intreaga de remedii naturale apifitoterapeutice care ne pot ajuta sa ne mentinem sanatatea cat mai mult timp. M-am gandit, insa, sa va prezint si o alta terapie naturala, cura cu argila, recunoscuta pentru beneficiile sale. Pentru aceasta, am stat de vorba cu domnul inginer chimist Mircea Bocan care promoveaza in Romania acest tratament natural.

Argila Algo – argila roz de Alba-Iulia

Multi dintre noi au auzit de argila, dar de cele mai multe ori nu o asociem cu beneficiile sale pentru sanatate, insa ea este bogata in principii active care au o contributie majora la detoxifierea organismului si la revitalizarea lui.

Cura cu argila aduce multe beneficii organismului, ajutand la eliminarea toxinelor

Nu toate tipurile de argila sunt, insa, la fel, ele diferentiindu-se atat prin aspect si culoare, cat si prin compozitie, care este responsabila de efectele terapeutice.

Argila Algo (argila roz de Alba-Iulia) are o compozitie complexa, fiind bogata in zinc, magneziu si seleniu, minerale cu rol antioxidant, dar contine si siliciu (care este un puternic agent antiimbatranire) si argint (cu rol antimicrobian).

Cura cu Argila Algo

Argila Algo se poate folosi atat intern, cat si extern, aceasta argila fiind recunoscuta si pentru efectele sale in mastile de frumusete. Pentru a putea beneficia la maxim de efectele terapeutice ale argilei, specialistii recomanda folosirea ei cu apa de izvor sau apa plata.

Pentru prepararea mastilor de frumusete, se amesteca pudra de argila cu apa sau suc de castravete si se aplica pe fata si pe gat. Aceste masti absorb impuritatile de pe piele si ajuta la revigorarea tenului, fiind benefice mai ales in cazul tenului acneic.

Argila Algo contine zinc, magneziu, seleniu, siliciu si argint, minerale esentiale pentru sanatatea noastra! Si, in plus, toate aceste minerale care se gasesc in argila sunt usor asimilate de catre organismul nostru

Pentru uz intern, argila se pune in apa (1 lingurita de pudra sau un bulgaras de argila la un pahar de 100-150 ml de apa) si se consuma cate un pahar de 3 ori pe zi. Apa cu argila are efect detoxifiant, indepartand toxinele din organism si ajutand la echilibrarea acestuia. Mai mult, prin continutul ridicat de minerale, argila roz aduce un aport optim de nutrienti de calitate in organism, necesari pentru o sanatate optima.

Va invit sa aflati mai multe despre cura cu Argila Algo si cum va poate ajuta acest remediu sa va mentineti o sanatate optima, din interviul pe care l-am realizat cu domnul inginer chimist Mircea Bocan, in noua editie a emisiunii Arena Sanatatii

Pentru mai multe informatii, accesati www.argila-algo.ro!

116 K
Scroll To Top