Now Reading
Obiceiurile nesanatoase din copilarie si cum pot fi corectate acestea. Explica Marcel Vasile Linu, fizioterapeut Clinica Floare de Lotus

Obiceiurile nesanatoase din copilarie si cum pot fi corectate acestea. Explica Marcel Vasile Linu, fizioterapeut Clinica Floare de Lotus

Copii sănătoși, care învață ce înseamnă prevenția și cum să aibă grijă de sănătatea lor, înseamnă adulți sănătoși. Din păcate, ghiozdanul mult prea greu, poziția incorectă în bancă, neparticiparea la orele de sport sunt doar câteva dintre elementele care pot afecta sănătatea copiilor. Vă invit să aflați câteva dintre sfaturile domnului Marcel Vasile Linu, fiziokinetoterapeut în cadrul Clinicii Floare de Lotus. În această ediție a emisiunii noastre Arena Sănătății vorbim despre obiceiurile nesănătoase care ne pot afecta pe termen lung. Dar, bineînțeles, vorbim și despre cum ne putem corecta!

Clinica Floare de Lotus se găsește pe strada Iordache Golescu nr. 17, Bucuresti, sector 1. (Lângă Parcul Regina Maria, foarte aproape de Podul Grant.)
Mai multe informații despre Clinica Floare de Lotus (www.floare-de-lotus.com/) puteți afla apelând la 0744 470 138 sau scriind la floaredelotus315@gmail.com.

Pentru mai multe emisiuni de sănătate ample, cu specialiști de top din domeniile lor de activitate, intrați pe canalul meu de YouTube și pe pagina mea de Facebook. De asemenea, mă puteți găsi și pe Instagram și pe TikTok cu sfaturi scurte de sănătate. Aveți grijă de voi și de cei dragi!

120 K
Scroll To Top