Now Reading
Sfaturi pentru parinti si profesori. Cum pot fi corectate pozitiile gresite ale copiilor care ar putea duce la afectiuni ale coloanei vertebrale

Sfaturi pentru parinti si profesori. Cum pot fi corectate pozitiile gresite ale copiilor care ar putea duce la afectiuni ale coloanei vertebrale

În zilele libere ne gândim, în mod firesc, ceva mai mult decât o facem de obicei la ceea ce am putea face pentru sănătatea noastră și a celor dragi, pentru că, prinși de iureșul cotidian, în general nu facem acest lucru, ne purtăm durerile zicând că, la un moment dat, o să facem ceva în acest sens… Însă lucrurile se adună și se tot adună… Nu stau pe loc! Și de la sine nu se rezolvă, se agravează! Așa că, măcar atunci când suntem ceva mai liberi, ar trebui să vedem ce putem face pentru sănătatea noastră și a celor dragi, pentru că nu este normal să ne ducem pe picioare durerile, cum se spune!… Vă invit, așadar, să urmăriți în aceste zile o ediție a emisiunii Arena Sănătății în care am discutat cu fizioterapeut Marcel Vasile Linu (Clinica Floare de Lotus) despre cum ne influențează pozițiile greșite cu care ne obișnuim încă din copilărie. Poziția gresită din băncile școlare, ghiozdanul mult prea greu, neparticiparea la orele de sport și câte și mai câte… Cum ar trebui să stăm la birou, cum ar trebui să ne purtăm geanta, ce exerciții ar trebui să facem, când sunt indicate vizitele la un cabinet de fizioterapie, kinetoterapie, posturologie? Și ce înseamnă, de fapt, toate acestea?
Vă invit să aflați din emisiunile realizate cu specialiștii Clinicii Floare de Lotus (www.floare-de-lotus.com, 0744 470 138, strada Iordache Golescu nr. 17, Bucuresti, sector 1).

Pentru mai multe emisiuni de sănătate ample, cu specialiști de top din domeniile lor de activitate, intrați pe canalul meu de YouTube și pe pagina mea de Facebook. De asemenea, mă puteți găsi și pe Instagram și pe TikTok cu sfaturi scurte de sănătate. Aveți grijă de voi și de cei dragi!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

116 K
Scroll To Top