Now Reading
Ce presupun sedintele de kinetoterapie si fizioterapie. Explica terapeutii Clinicii Floare de Lotus

Ce presupun sedintele de kinetoterapie si fizioterapie. Explica terapeutii Clinicii Floare de Lotus

La o evaluare posturologică și câteva ședințe de kinetoterapie ar trebui să recurgem chiar și când nu ne doare nimic! Preventiv! Nu trebuie să așteptăm să ajungem să avem diferite dureri, ar trebui să avem grijă din timp de sănătatea noastră și să corectăm eventualele dizarmonii!

Nu ar trebui să uitam că, în timp, o postură greșită poate să genereze dureri mari, iar – pe măsură ce trece timpul – lucrurile devin din ce în ce mai greu de corectat! Nu e mai simplu să avem grijă de noi din timp și să urmăm sfaturile specialiștilor?! Ne vom simți mai bine, vom fi mai eficienți și… e și mai ieftin!

Da, să previi e mai ieftin decât să tratezi! Iar acest lucru ar trebui să-l știm fiecare dintre noi și ar trebui să-l știe și autoritățile de resort, pentru a desfășura campanii de prevenție susținute, pentru că durerile de spate conduc la pierderi semnificative. Să ne gândim doar la costurile concediilor medicale și la faptul că atunci când te confrunți cu o asemenea durere – chiar dacă te duci la serviciu – nu ai cum să fii eficient! Pentru sănătate și… eficiență, pentru o stare de bine, ar trebui să ținem cont de toate acestea!

Acesta a fost subiectul dialogului pe care l-am avut cu domnul Vlad Cristian Iordache, kinetoterapeut în cadrul Clinicii Floare de Lotus (www.floare-de-lotus.com).

Clinica Floare de Lotus se găsește pe strada Iordache Golescu nr. 17, București, Sector 1. (Lângă Parcul Regina Maria, foarte aproape de Podul Grant.) Mai multe informații despre Clinica Floare de Lotus puteți afla apelând la 0744 470 138 sau scriind la floaredelotus315@gmail.com.

Pentru mai multe emisiuni de sănătate ample, cu specialiști de top din domeniile lor de activitate, intrați pe canalul meu de YouTube și pe pagina mea de Facebook. De asemenea, mă puteți găsi și pe Instagram și pe TikTok cu sfaturi scurte de sănătate. Vă doresc multă sănătate și aveți grijă de cei dragi!

120 K
Scroll To Top