Now Reading
Cum ne putem intari sistemul imunitar pentru a face fata diferitelor infectii

Cum ne putem intari sistemul imunitar pentru a face fata diferitelor infectii

Toamna si primavara, organismul nostru este mai predispus la infectii respiratorii. Dupa cum bine stim, in aceste perioade, pentru a contracara afectiunile de sezon, este bine sa ne intarim sistemul imunitar, sa facem o cura de imunizare, cum se mai spune… Un sistem imunitar puternic ne va ajuta sa nu ne imbolnavim, iar, daca totusi ne-am imbolnavit, acesta va reusi sa lupte mai bine, mai eficient, mai adecvat, cu acea eventuala infectie.

In cadrul acestei editii a emisiunii Dialoguri pentru Sanatate, am stat de vorba cu doamna doctor Marinela Ivanescu, medic veterinar si creatoarea suplimentelor imunitare Ovoimuno (www.ovoimuno.ro, www.facebook.com/ovoimuno, tel. 0726.936.392, 031-421.37.45), despre modul in care functioneaza sistemul imunitar, despre modul in care imunoglobulinele Y, continute in suplimentele Ovoimuno, ajuta sistemul imunitar in preventia si in combaterea infectiilor de orice tip (respiratorii, cutanate, urinare, vaginale etc.).

Mai multe emisiuni de sanatate ample, cu specialisti de top din domeniile lor de activitate, gasiti pe canalul meu de YouTube si pe pagina mea de Facebook. De asemenea, ma gasiti si pe Instagram si pe TikTok cu sfaturi scurte de sanatate. Va doresc multa sanatate!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

114 K
Scroll To Top