Now Reading
Despre sampoanele Ayurmed, cu plante medicinale indiene. De vorba cu dr. Carla Fabian, medic cu competente in apifitoterapie si Ayurveda

Despre sampoanele Ayurmed, cu plante medicinale indiene. De vorba cu dr. Carla Fabian, medic cu competente in apifitoterapie si Ayurveda

E vară, transpirăm mai mult, simțim nevoia să ne spălăm mai des pe cap, suntem în căutarea unui șampon bun… Ne mai confruntăm și cu iritații ale pielii capului ori cu mătreață sau părul nostru des vopsit a început să fie din ce în ce mai uscat și mai casant… Suntem în căutarea unor soluții naturale, accesibile, sănătoase!

Despre toate acestea am stat de vorbă cu doamna dr. Carla Fabian, medic cu competențe în apifitoterapie și Ayurveda, care ne-a prezentat șampoanele Ayurmed!

Sincer, cunoșteam aceste șampoane, le-am folosit și mi-au plăcut! Și cred că merită să le descoperiți și să le încercați. Sunt șampoane cu ingrediente indiene, cu plante specifice…. Și-ați văzut ce păr frumos au indiencele?! Cât de bogat și puternic?! Cred că merită să aflăm mai multe despre aceste ingrediente și despre aceste șampoane! Vă invit, așadar, la un dialog pentru sănătate și frumusețe!

Pe doamna dr. Carla Fabian o găsiți la Centrul Ayurmed Universitate:
Bd. Nicolae Bălcescu nr. 35, București, Sector 1
0744 222 922, carla@star-ayurveda.ro

Produsele Ayurmed le găsiți în magazinele cu produse naturale și în diferite farmacii, dar le puteți comanda și online de pe www.ayurmed.ro.

Pentru mai multe emisiuni de sănătate ample, cu specialiști de top din domeniile lor de activitate, intrați pe canalul meu de YouTube și pe pagina mea de Facebook. De asemenea, mă puteți găsi și pe Instagram și pe TikTok cu sfaturi scurte de sănătate. Vă mulțumesc tare mult și vă doresc sănătate, frumusețe, armonie!

118 K
Scroll To Top