Now Reading
Importanta consultatiei realizate de o echipa medicala multidisciplinara. Interviu cu dr. Felicia Oprea, fondatoarea Clinicii Floare de Lotus

Importanta consultatiei realizate de o echipa medicala multidisciplinara. Interviu cu dr. Felicia Oprea, fondatoarea Clinicii Floare de Lotus

De curând, Clinica Floare de Lotus (www.floare-de-lotus.com), fondată de doamna dr. Felicia Oprea, medic primar expertiză și recuperare medicală, cu specializări multiple în apifitoterapie și acupunctură, și-a mutat sediul și se găsește pe strada Iordache Golescu nr. 17, București, sectorul 1.

Cu această ocazie, am fost în vizită la Clinica Floare de Lotus și am realizat o ediție a emisiunii Dialoguri pentru Sănătate, pentru a afla prin ce se diferențiază de alte clinici din București, care sunt tratamentele și terapiile adjuvante oferite de clinică, care sunt specializările de care pacienții pot beneficia aici și care este rolul unei echipe medicale multidisciplinare.

Vă invit să urmăriți un dialog despre medicina făcută cu dăruire, cu pasiune, cu inimă. Vă invit să urmăriți interviul pe care l-am realizat cu doamna dr. Felicia Oprea despre conceputul care stă la baza clinicii pe care a fondat-o, despre felul în care și-a construit echipa medicală și despre importanța comunicării cu pacientul și după ce acesta a plecat din clinică, deoarece este foarte important ca acesta să înțeleagă ce schimbări trebuie să facă în privința stilulul său de viață pentru a nu ajunge înapoi cu aceleași probleme de sănătate, pentru că, dacă nu schimba nimic în stilul său de viață, rezultatele vor fi aceleași mai devreme sau mai târziu. Este o viziune aparte pe care merită să o descoperiți urmărind acest interviu! Pentru că și pacienții trebuie să înțeleagă că trebuie să facă echipă cu medicii, terapeuții și întregul personal al clinicii pentru a ajunge la starea de sănătate dorită și ca să poată să și-o mențină!
Mai multe informații despre Clinica Floare de Lotus puteți afla apelând la 0744 470 138 sau scriind la floaredelotus315@gmail.com.

Pentru mai multe emisiuni de sănătate ample, cu specialiști de top din domeniile lor de activitate, intrați pe canalul meu de YouTube și pe pagina mea de Facebook. De asemenea, mă puteți găsi și pe Instagram și pe TikTok cu sfaturi scurte de sănătate. Vă doresc multă sănătate și aveți grijă de cei dragi!

116 K
Scroll To Top