Now Reading
Imunoglobulinele Y si alte principii active extrase din ou. Cand si pentru cine sunt indicate produsele Ovoimuno

Imunoglobulinele Y si alte principii active extrase din ou. Cand si pentru cine sunt indicate produsele Ovoimuno

Ati auzit de produsele Ovoimuno? Va spun sincer ca eu, atunci cand am auzit de ele, m-am intrebat de ce sa iei Ovoimuno si sa nu mananci… oua?! Ce aduc aceste produse in plus? Stim ca ouale sunt sanatoase si multora dintre noi ne plac tare mult!… Dar ce sunt aceste produse Ovoimuno si de ce sunt ele recomandate chiar si celor care consuma oua?! De ce faptul ca mancam chiar oua de tara, de o calitate foarte buna, nu este suficient si am avea nevoie de o cura cu Ovoimuno, daca vrem sa avem grija de sanatatea noastra asa cum se cuvine?! Si cui anume si de la ce varsta se recomanda aceste produse?
Despre toate acestea am avut ocazia sa stau de vorba cu doamna Marinela Ivanescu, creatoarea acestor produse, care ani si ani, pana sa elaboreze aceste retete, a studiat ouale si nu numai, pentru ca in calitatea domniei sale de medic veterinar a lucrat tocmai in domeniul cercetarii si supervizarii produselor de origine animala!
Va invit sa urmariti emisiunea pe care am realizat-o cu doamna Marinela Ivanescu, creatoarea produselor Ovoimuno (www.ovoimuno.ro, facebook.com/ovoimuno, tel. 0726.936.392, 031.421.3745). Am aflat ce anume contin aceste produse 100% naturale, cum se obtin ele, cum actioneaza, in ce mod se administreaza, daca au sau nu contraindicatii si care sunt efectele lor concrete, observate pe baza unei cazuistici bine documentate.
Pentru mai multe emisiuni de sanatate ample, cu specialisti de top din domeniile lor de activitate, va invit sa urmariti canalul meu de YouTube si pagina mea de Facebook. De asemenea, ma gasiti si pe Instagram si pe TikTok cu sfaturi scurte de sanatate. Multa sanatate si aveti grija de voi!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

116 K
Scroll To Top