Now Reading
Produsele Ovoimuno in tratamentul adjuvant al bolilor autoimune

Produsele Ovoimuno in tratamentul adjuvant al bolilor autoimune

Din pacate, incidenta bolilor autoimune este in continua crestere. Bolile autoimune pot afecta orice parte a organismului nostru. Cauza acestor afectiuni nu se cunoaste inca, dar, indiferent de locul in care apar, este vorba de o disfuncție a sistemului imunitar. Practic, sistemul imunitar, care în mod normal ne protejeaza, ajunge sa ne atace propriul corp.

Pentru a afla mai multe despre bolile autoimune si despre ce putem face in cazul in care ne confruntam cu o astfel de afectiune, in cadrul acestei editii a emisiunii Dialoguri pentru Sanatate, am stat de vorba cu doamna doctor Marinela Ivanescu, medic veterinar si creatoarea suplimentelor imunitare Ovoimuno (www.ovoimuno.ro, www.facebook.com/ovoimuno, tel. 0726.936.392, 031.421.37.45). Astfel, am aflat ca imunoglobulinele Y au o actiune imunomodulatoare, adica, in cazul unui sistem imunitar cu hiperactivitate, ele actioneaza in sensul echilibrarii acestuia.

Mai multe emisiuni de sanatate ample, cu specialisti de top din domeniile lor de activitate, gasiti pe canalul meu de YouTube si pe pagina mea de Facebook. Ma gasiti, de asemenea, si pe Instagram si pe TikTok cu sfaturi scurte de sanatate. Multa sanatate!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

114 K
Scroll To Top