Now Reading
Statistici in privinta pacientilor hipoacuzici din Romania si cum sunt sprijiniti acestia prin oferte speciale si campanii de educare derulate de Cabinetele Clarfon

Statistici in privinta pacientilor hipoacuzici din Romania si cum sunt sprijiniti acestia prin oferte speciale si campanii de educare derulate de Cabinetele Clarfon

Decembrie e luna în care… mergem acasă, în care suntem împreună! Cu părinții și bunicii noștri, cu toți cei dragi!… Numai că – odată cu trecerea timpului – s-ar putea ca ei să aibă nevoie de ajutorul nostru din ce în ce mai mult… Și trebuie să le fim aproape! Merită! S-ar putea să nu mai audă atât de bine și ar trebui să mergem cu ei să-și facă o audiogramă și, dacă e cazul, să îi susținem pentru ca să se poata bucura de sunete ca și altădată! E important să le acordam din timpul nostru, pentru că, în Cabinetele Clarfon, de foarte multe ori, în cadrul diferitelor campanii, audiograma este gratuită, iar în privința aparatelor auditive se pot alege diferite variante: unele – decontate de Casa de Asigurări de Sănătate, pentru altele, mai performante, ar trebui să completăm noi diferența. Așadar, înainte de toate, este nevoie de timp și de implicare din partea noastră… Haideți să nu uităm să îi programăm la un asemenea control pentru sănătatea auzului! Poate că în decembrie avem ceva mai mult timp și putem face asta!… (Programarea se face simplu, la 031 9111. Bineînțeles, sunând la acest număr de telefon puteți afla mai multe informații.)

Evident, ar fi mai multe de făcut, și din partea noastră, și din partea Casei de Asigurări de Sănătate… Și poate că, in timp, lucrurile se vor mai schimba în acest sens, spre binele seniorilor noștri! Dar, până atunci, haideți să vedem ce putem face cu mijloacele de-acum!

Pentru aceasta – vă invit să urmăriți dialogul extrem de interesant și de instructiv pe care l-am avut cu domnul Ionuț Ștefănescu, directorul Cabinetelor Clarfon, în care am discutat despre situația pacienților hipoacuzici din România, dar și despre ce putem face fiecare dintre noi pentru sănătatea auzului și calitatea vieții seniorilor noștri.

Pentru mai multe informații – www.clarfon.ro, www.facebook.com/clarfonro, 031.9111.

Pentru mai multe emisiuni de sănătate ample, cu specialiști de top din domeniile lor de activitate, vă invit să intrați pe canalul meu de YouTube și pe pagina mea de Facebook. De asemenea, mă puteți găsi și pe Instagram și pe TikTok cu sfaturi scurte de sănătate.

120 K
Scroll To Top