Now Reading
Terapii complementare pentru ameliorarea starii de sanatate. Interviu cu Florica Munteanu (DermaVital)

Terapii complementare pentru ameliorarea starii de sanatate. Interviu cu Florica Munteanu (DermaVital)

Din păcate, foarte multă lume nu conștientizează importanța drenajului limfatic și cât de important este ca, mai ales dacă nu facem suficientă mișcare, să apelăm periodic la terapii de drenaj limfatic pentru a ne menține o bună stare de sănătate și o imunitate adecvată. La Centrul DermaVital există diferite terapii pentru drenajul limfatic, pe lângă clasicul masaj specific. În cadrul emisiunii noastre Dialoguri pentru Sanatate, am avut-o invitată pe doamna Florica Munteanu, psiholog și terapeut, fondatoarea Centrului German de Biorezonanță și Dermato-Estetică DermaVital (Str. Brândușelor Nr. 6B, Et. 2, București, Sector 3, Telefon 021.322.40.04, www.dermavital-med.ro), care ne-a explicat că în cadrul centrului pe care îl conduce există aparate specifice în acest sens.

„Oamenii nu se mai mișcă așa cum se mișcau altădată, au devenit mai statici și… sunt mai comozi… Și limfa are legatură și cu mișcarea! Dar, bineînțeles, depinde și ce mâncăm, ce gândim, medicamentele pe care le avem de luat etc. La un moment dat, toate acestea se fac simțite și se poate ajunge la o stagnare a limfei. Ceea ce duce la picioare umflate, acele picioare grele, limfedem chiar, unde deja e o problemă destul de mare. (…) Drenarea se poate face intervenind cu aparate de drenaj limfatic. În momentul în care se utilizează acele cizme, să zic așa, care se trag fie pe tot corpul, fie până la ombilic, în momentul în care încep să lucreze, cameral, în sistemul limfatic începe să se curețe de toxine, dacă vreți, așa, ca un fel de tren de marfă ale cărui vagoane sunt pregatite să elimine toxinele, să le ducă afară, prin transpirație, urină etc. Drenajul limfatic este recomandat periodic, mai ales în cazul persoanelor sedentare.” (Florica Munteanu, psiholog și terapeut – Dermavital)

Eu vă mulțumesc tare mult! Pentru mai multe emisiuni de sănătate, vă invit să vă abonați la canalul meu de YouTube și să dați like paginii mele de Facebook. Bineînțeles, pe Instagram și pe TikTok mă găsiți cu sfaturi scurte de sănătate, dar aceste sfaturi scurte înseamnă doar niște trimiteri către emisiunile mai ample, pe care vă invit să le urmăriți pe YouTube și pe Facebook. Vă mulțumesc tare mult, aveți grijă de voi și de cei dragi! Multă sănătate!

116 K
Scroll To Top