Now Reading
Vitaminele si mineralele lipozomale. Ce sunt, cand si de ce sunt recomandate

Vitaminele si mineralele lipozomale. Ce sunt, cand si de ce sunt recomandate

Despre ce sunt vitaminele si mineralele lipozomale, despre tehnologia de incorporare lipozomala diferitelor vitamine si minerale am stat de vorba cu doamna Iuliana Vasilache, farmacist in cadrul Hypernatura. Am aflat prin ce se diferentiaza acestea, cand, cui si de ce sunt recomandate, dar am discutat si de ce exista pe piata anumite combinatii de vitamine si minerale, de exemplu, de ce gasim combinatia D3 + K2 + magneziu, de ce a fost gandita in mod special aceasta combinatie si cui se recomanda. 

Aflam impreuna la ce trebuie sa fim atenti atunci cand alegem suplimentele alimentare pe care vrem sa le luam, de ce este important sfatul medicului si sfatul farmacistului, de ce trebuie sa cerem aceste sfaturi avizate pentru situatia noastra particulara, a fiecaruia dintre noi. 

Am aflat foarte multe lucruri interesante si utile pentru sanatatea noastra de la doamna farmacist Iuliana Vasilache. Va invit sa urmariti acest Dialog de sanatate, cu un adevarat profesionist, care expune cu caldura o serie de informatii esentiale!

Pentru mai multe emisiuni de sanatate ample, cu specialisti de top din domeniile lor de activitate, va puteti abona la canalul meu de YouTube si puteti da like paginii mele de Facebook. De asemenea, ma gasiti si pe Instagram si pe TikTok cu sfaturi scurte de sanatate. Multa sanatate si aveti grija de voi!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

114 K
Scroll To Top