Now Reading
Ziua Mondiala a Sanatatii. De vorba cu Ionut Stefanescu, directorul Cabinetelor Clarfon, despre cum sa ai grija de sanatatea auzului tau

Ziua Mondiala a Sanatatii. De vorba cu Ionut Stefanescu, directorul Cabinetelor Clarfon, despre cum sa ai grija de sanatatea auzului tau

De Ziua Mondială a Sănătății, vă invit să urmăriți un dialog despre sănătatea auzului, realizat cu domnul Ionuț Ștefănescu, director general al Cabinetelor Clarfon. Am aflat de ce este atât de importantă protezarea auditivă cât mai din timp atunci când apar probleme cu auzul, care sunt performanțele actuale ale aparatelor auditive și ofertele Clarfon din această perioadă. Vă invit să urmăriți o emisiune extrem de interesantă și de utilă!

Probabil nu multă lume conștientizează cât de importantă este protezarea auditivă bilaterală atunci când auzul slăbește. Aflați explicațiile în această emisiune! De asemenea, trebuie precizat că este esențial ca periodic să ne facem o testare a auzului, pentru că singuri nu ne prea dăm seama că auzul nostru slăbește, nu ne dăm seama că nu mai auzim atât de bine anumite frecvențe, de exemplu, pentru că scăderea auzului poate să fie selectivă.

Așadar, este extrem de important să ne facem periodic testări ale auzului, iar în luna aprilie 2023 în Cabinetele Clarfon (www.clarfon.ro, office@clarfon.ro, 031 9111) se poate face testarea gratuită a auzului, în baza unei simple programări telefonice. Încercați să vă faceți timp pentru o asemenea testare! Pentru voi, pentru părinții sau bunicii voștri… Și dacă veți avea nevoie de un aparat auditiv puteți să vă sfătuiți cu specialiștii Clarfon, în aceste cabinete existând o ofertă bogată de aparate auditive.

Pentru mai multe emisiuni de sănătate ample, cu specialiști de top din domeniile lor de activitate, intrați pe canalul meu de YouTube și pe pagina mea de Facebook. De asemenea, mă puteți găsi și pe Instagram și pe TikTok cu sfaturi scurte de sănătate. Aveți grijă de voi și de cei dragi!

114 K
Scroll To Top