Now Reading
10 mai. Ziua Arborelui de Argan. Despre importanta arborelui de argan si despre beneficiile uleiului de argan

10 mai. Ziua Arborelui de Argan. Despre importanta arborelui de argan si despre beneficiile uleiului de argan

10 mai a fost declarată Ziua Arborelui de Argan. Ocazie cu care vă invit să urmăriți o emisiune despre importanța arborelui de argan și despre beneficiile uleiului de argan. De ce este atât de important acest ulei de argan în industria cosmetică și cum a schimbat comunitățile locale care îl produc? Aflați din emisiunea Strategia Mea de Sănătate, unde am vorbit despre acest ulei, care este extras în cooperativele din Maroc, unde cresc arborii de argan, iar apoi este utilizat de industria cosmetică.

Acest ulei, Argania, este importat din Maroc în Italia, apoi italienii, cu măiestria lor, realizează diferite cosmetice cu ulei de argan, cosmetice de excepție, care la noi se găsesc pe site-ul www.argania.ro. Acolo găsiți, bineînțeles, și ulei de argan pur și simplu. Bineînțeles, puteți alege și cosmetice cu ulei de argan. Tot pe www.argania.ro găsiți diferite asemenea cosmetice, în care uleiul de argan a fost combinat cu vitamina C, cu acid hialuronic, cu celule stem și cu câte și mai câte…

Pentru mai multe emisiuni de sănătate ample, cu specialiști de top din domeniile lor de activitate, intrați pe canalul meu de YouTube și pe pagina mea de Facebook. De asemenea, mă puteți găsi și pe Instagram și pe TikTok cu sfaturi scurte de sănătate. Vă mulțumesc tare mult și vă doresc sănătate, frumusețe, armonie!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

117 K
Scroll To Top