Now Reading
Cand si de ce se recomanda tratamente ortodontice in cazul adultilor

Cand si de ce se recomanda tratamente ortodontice in cazul adultilor

Știați că și adulții pot beneficia de tratamente ortodontice? Că dinții se pot alinia corect și la maturitate, pentru a avea zâmbetul dorit? Când și de ce sunt recomandate tratamentele ortodontice pentru adulți, aflați de la specialiștii DentalMed: dr. Cristina Mihai și dr. Ioana Dragoman, medici specialiști în ortodonție.

“În primul rând, un pacient adult este un pacient special! E special pentru că are exigențe foarte mari, pentru că are o viață profesională foarte aglomerată și are o viață de familie… Și, atunci, tratamentul pe care îl propui trebuie să se potrivească cu toate aceste lucruri. Este un pacient special pentru că este un pacient complex, de cele mai multe ori – nu are doar o problemă mai simplă sau mai severă de ortodonție, ci poate să aibă extracții care nu au fost tratate și dinții au migrat, poată să aibă boală parodontală severă sau moderată sau mai puțin moderată… Poate să aibă carii și alte probleme… Și, atunci, tratamentul unui pacient adult este întotdeauna multidisciplinar. E nevoie de o echipă care să analizeze toate aceste probleme, să facă un plan de tratament, să facă o etapizare, să stabilească niște prioritati… și, împreună, să lucrăm la acest caz. Succesul tratamentului unui pacient adult nu este reușita tratamentului ortodontic doar. Ortodonția vine ca o verigă într-un lanț foarte lung!” (dr. Ioana Dragoman, medic dentist specialist în ortodonție, DentalMed Luxury Dental Clinic)

“În majoritatea cazurilor, pacienții adulți sunt trimiși către noi, medicii ortodonți, de către colegii din echipă. Fie că vor să realizeze lucrări dentare, fie că vor să realizeze operații parodontale, este nevoie de alinierea dinților pentru a ajunge la un rezultat optim și care să bucure pacientul să zâmbească cu încredere…” (dr. Cristina Mihai, medic dentist specialist în ortodonție, DentalMed Luxury Dental Clinic)

DentalMed Luxury Dental Clinic (www.dental-med.ro):
DentalMed MARRIOTT – Calea 13 Septembrie, nr. 102, bl. 48A, București, Sector 5, Telefon: 0730 081 575
DentalMed PRIMĂVERII – Piața Charles de Gaulle, nr. 4-6, București, Sector 1, Telefon: 021 402 87 35

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

117 K
Scroll To Top