Now Reading
Ce presupune conceptul One Stage Surgery, lansat si dezvoltat de DentalMed

Ce presupune conceptul One Stage Surgery, lansat si dezvoltat de DentalMed

Despre tratamentele chirurgicale stomatologice într-o singură ședință, despre One Stage Surgery, vorbim în cadrul emisiunii noastre dedicate sănătății orale. Într-o singură ședință se pot rezolva mai multe probleme stomatologice, ceea ce presupune, firesc, o echipa complexă și condiții speciale. În ce situații se recomandă și ce presupune One Stage Surgery aflăm de la specialiștii DentalMed, dr. Dragoș Popescu și dr. Mihnea Velisarato, medici specializați în implantologie și chirurgie parodontală DentalMed Luxury Dental Clinic..

“Pacientul interacționează cu până la 10 persoane, de la personalul de la radiologie, asistenta medicului anestezist, medic anestezist specialist, o echipa de chirurgi… Noi tot timpul operăm în echipa de chirurgi, deci nu sunt doar medicul și asistenta. O să fie, de exemplu, un medic chirurg maxilo-facial, care operează împreună cu un parodontolog, se schimbă echipa, după aceea, vin alți medici, iar la final vin medicii proteticieni, astfel încât pacientul să plece cu lucrări dentare, deci să nu fie edentat! (…)

Postoperator, edemul clasic de care ne temem cu toții este foarte mic sau aproape inexistent, ceea ce este un miracol pentru pacienți, iar pentru noi este un ajutor, pentru că, edemul fiind mic, și plaga se vindecă mai bine. Edemul maxim postoperator este la 24-48, până la 72 de ore, după care acesta se diminuează brusc. Practic, din a doua, a treia zi, pacientul poate să meargă la serviciu.” (dr. Dragoș Popescu, medic dentist implantologie și chirurgie parodontală DentalMed Luxury Dental Clinic)

DentalMed Luxury Dental Clinic (www.dental-med.ro):
DentalMed MARRIOTT – Calea 13 Septembrie, nr. 102, bl. 48A, București, Sector 5, Telefon: 0730 081 575
DentalMed PRIMĂVERII – Piața Charles de Gaulle, nr. 4-6, București, Sector 1, Telefon: 021 402 87 35

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

120 K
Scroll To Top