Now Reading
Cura cu seva de mesteacan, recomandata pentru efectele ei detoxifiante si energizante. Ce contine si cui ii este recomandata aceasta seva numita “lapte de mesteacan”

Cura cu seva de mesteacan, recomandata pentru efectele ei detoxifiante si energizante. Ce contine si cui ii este recomandata aceasta seva numita “lapte de mesteacan”

Seva de mesteacan contine calciu, cupru, fosfor, maganeziu, potasiu, sodiu, zinc, fier, mangan, vitamina C si cate si mai cate… Este foarte bogata in mangan, un element pentru sanatatea noastra.Dar atentie foarte mare la doza! Nu trebuie sa depasim doza de mangan. Si, tocmai de aceea, trebuie sa fim foarte atenti la curele cu seva de mesteacan. Sa nu luam prea multa. Si, tocmai de aceea, trebuie, asa cum spun de fiecare data, sa citim cu atentie prospectele suplimentelor alimentare, sa cerem sfatul medicului si al farmacistului, sa ne informam. Pentru ca, asa cum suplimentele alimentare au indicatii, pot avea si contraindicatii. De exemplu, persoanele alergice trebuie sa fie foarte atente. Si, in plus, inca o data, mare atentie sa nu se depaseasca doza si sa se ajunga la un exces de mangan in organism.

Ceea ce vreau sa spun acum este ca seva de mesteacan ca atare punea anumite probleme in privinta conservarii si, bineinteles, apoi, in privinta administrarii. Dar, acum, specialistii de la Hypericum Plant (www.hypericumimpex.ro) au reusit sa lanseze un nou produs, Seva de mesteacan capsule, un produs mult mai usor de administrat.

Eu va multumesc tare mult pentru ca urmariti Strategia Mea de Sanatate! Nu uitati ca pe canalul meu de YouTube si pe pagina mea de Facebook gasiti emisiuni ample despre toate aceste subiecte. Si, bineinteles, ma gasiti si pe Instagram si pe TikTok cu sfaturi scurte despre cum sa avem o viata sanatoasa, echilibrata, armonioasa. Si va multumesc din suflet ca ma urmariti! Va multumesc tare mult si va doresc multa sanatate!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

116 K
Scroll To Top