Now Reading
Scapa de raceala si de gripa cu remedii din plante medicinale. Ceaiul Viroherb si Gama Biosept, de la Fares

Scapa de raceala si de gripa cu remedii din plante medicinale. Ceaiul Viroherb si Gama Biosept, de la Fares

Toata lumea cunoaste, probabil, binecunoscutul proverb care spune, cu intelepciune, ca, daca ii dai unui om un peste, el se va hrani o singura data, insa, daca il inveti cum sa pescuiasca, el isi va asigura hrana de-a lungul intregii vieti. Putem spune ca lucrurile stau in mod asemanator si cu sanatatea noastra. In loc sa ne trezim abia in ceasul al doisprezecelea ca avem o afectiune si trebuie sa mergem urgent la doctor, ar trebui sa invatam sa avem grija de sanatatea noastra clipa de clipa, chiar si atunci cand suntem sanatosi, iar, atunci cand ne confruntam cu afectiuni minore, ar trebui sa stim ce masuri avem de luat cat mai din timp, pentru ca in acest fel ne vom recapata mult mai repede starea de bine, starea de sanatate. Evident, in cazul unor simptome mai serioase, vom merge la medic fara intarziere, dar, pana sa ajungem acolo, ar trebui sa stim sa luam si singuri primele masuri. Este ceea ce incercam sa facem si noi, prin intermediul emisiunilor canalului media online ACC Media Channel! In acest sens, in cadrul emisiunii Strategia Mea de Sanatate, incerc sa va prezint diferite produse si servicii medicale, noutati din domeniul sanatatii. De asemenea, pe ACC Media Channel gasiti si emisiuni de sanatate realizate cu cei mai buni specialisti din domeniile lor de activitate, din diferite ramuri medicale.

Pentru a ne mentine sanatatea, asa cum ne dorim, nu trebuie sa uitam de puterea plantelor medicinale, de puterea ceaiurilor din plante medicinale, asa cum sunt, de pilda, ceaiurile Fares. Iar, pentru ca este toamna, anotimpul racelilor, al guturaielor, al gripelor, al virozelor in general, va recomand ceaiul Viroherb de la Fares. E bine sa il aveti in casa, preventiv, caci, in momentul in care simtiti primele simptome ale unei raceli sau ale unei gripe, il veti avea la indemana, nemaitrebuind sa alergati dupa el prin farmacii sau prin magazine cu produse naturale. Caci este esential sa il poti administra chiar de la primele simptome. De multe ori ni se intampla sa sesizam aceste simptome seara, tarziu, astfel ca este foarte bine sa avem aces ceai in casa.

Specialistii companiei Fares din Orastie au dezvoltat, insa, o gama de produse destinate unor astfel de afectiuni, gama Biosept. Aceasta cuprinde mai multe produse, dar as remarca in mod deosebit apa de gura Biosept. Aceasta apa de gura este cu totul speciala, deoarece, pe langa efectul de calmare a gingiilor si al cavitatii bucale, contine plante si uleiuri esentiale, cu un puternic efect antiviral.

Va doresc multa sanatate! Si nu uitati ca ma gasiti pe canalul meu de YouTube si pe pagina mea de Facebook, unde postez emisiuni de sanatate ample. De asemenea, ma gasiti si pe Instagram si pe TikTok cu sfaturi scurte de sanatate. Sanatate si aveti grija de voi!

120 K
Scroll To Top