Now Reading
Tratamente apifitoterapeutice pentru raceala si gripa, elaborate de specialistii Fares

Tratamente apifitoterapeutice pentru raceala si gripa, elaborate de specialistii Fares

Toamna, anotimpul racelilor, al guturaielor, al gripelor, al virozelor in general, va recomand ceaiul Viroherb de la Fares. E bine sa il aveti in casa, preventiv, caci, in momentul in care simtiti primele simptome ale unei raceli sau ale unei gripe, il veti avea la indemana, nemaitrebuind sa alergati dupa el prin farmacii sau prin magazine cu produse naturale. Caci este esential sa il poti administra chiar de la primele simptome. De multe ori ni se intampla sa sesizam aceste simptome seara, tarziu, astfel ca este foarte bine sa avem aces ceai in casa.

Specialistii companiei Fares din Orastie au dezvoltat, insa, o gama de produse destinate unor astfel de afectiuni, gama Biosept. Aceasta cuprinde mai multe produse, dar as remarca in mod deosebit apa de gura Biosept. Aceasta apa de gura este cu totul speciala, deoarece, pe langa efectul de calmare a gingiilor si al cavitatii bucale, contine plante si uleiuri esentiale, cu un puternic efect antiviral.

Va doresc multa sanatate! Si nu uitati ca ma gasiti pe canalul meu de YouTube si pe pagina mea de Facebook, unde postez emisiuni de sanatate ample. De asemenea, ma gasiti si pe Instagram si pe TikTok cu sfaturi scurte de sanatate. Sanatate si aveti grija de voi!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

116 K
Scroll To Top