Now Reading
Ce sunt salvestrolii. Rolul salvestrolilor in preventia si in tratamentul afectiunilor tumorale

Ce sunt salvestrolii. Rolul salvestrolilor in preventia si in tratamentul afectiunilor tumorale

Din pacate, in ultimele decenii, afectiunile tumorale au devenit tot mai frecvente. In plus, sunt prezente din ce in ce mai des si la tineri. Practic, se estimeaza ca, in viitorul apropiat, aproape una din doua persoane va ajunge sa manifeste aceasta boala. Cauzele sunt multiple, dar este evident faptul ca alimentatia, care astazi este plina de chimicale, poate fi unul din factorii cauzatori, iar acest lucru rezulta din faptul ca jumatate dintre aceste afectiuni tumorale sunt la nivelul tubului digestiv.

Specialistii in sanatate cauta solutii atat pentru preventie, cat si pentru tratament. Iar una dintre descoperirile importante este aceea facuta de doi cercetatori britanici, care au observat ca in celule tumorale este prezenta o enzima speciala. Aceasta enzima, in momentul in care este activata, distruge celula tumorala. Dupa ani de cercetari, s-a ajuns si la substantele care reusesc sa declanseze actiunea benefica a acestei enzime, aceea de a distruge celula canceroasa. Iar aceste substante se gasesc in plante, in fructe si in legume si se numesc salvestroli.

Ca sa aflam mai multe despre acesti salvestroli, despre rolul lor si despre cum intervin in preventia si in tratamentul acestor afectiuni grave, am stat de vorba cu doamna Iuliana Vasilache, farmacist Hypernatura (www.hypernatura.com, facebook.com/hypernatura, tel. 0754.045.411). Domnia sa ne-a vorbit despre suplimentele alimentare cu salvestroli, despre modul de actiune si despre modul de administrare al acestora.

Pentru mai multe emisiuni de sanatate ample, cu specialisti de top din domeniile lor de activitate, va puteti abona la canalul meu de YouTube si puteti da like paginii mele de Facebook. De asemenea, ma gasiti si pe Instagram si pe TikTok cu sfaturi scurte de sanatate. Multa sanatate si aveti grija de voi!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

112 K
Scroll To Top