Now Reading
Diferenta dintre polenul purtat de vant si polenul cules de albine. Beneficiile polenului crud

Diferenta dintre polenul purtat de vant si polenul cules de albine. Beneficiile polenului crud

Cei care se confruntă cu alergii respiratorii (dar nu numai ei!) ar trebui să știe că există o mare diferență între polenul purtat de vânt, cel care le provoacă alergiile, și polenul cules de albine. Mai mult, există studii care arată că o cură cu polen cules de albine, o cură de 7 săptămâni, poate să reducă cu 30% riscul de a te confrunta cu alergii respiratorii la polenul purtat de vânt. Este foarte interesant, nu?

Dar nu trebuie să uităm nici celelalte beneficii ale polenului, pentru că este indicat pentru imunitate, pentru flora digestivă, în caz de oboseală, de astenie și câte și mai câte…

Dar, astăzi, putem alege polen crud! Mai mult, între 10 și 12 martie 2023, pe apiland.ro, la orice comandă, indiferent de valoarea ei, cu codul ACC veți primi gratuit un polen crud poliflor. Aveți, așadar, ocazia să vă faceți provizii de apicole sănătoase la prețuri de excepție, pentru că este perioada în care ApiLand are super reduceri, și cu această ocazie să și gustați un polen crud poliflor. Sunt convinsă că o să vă placă!

Mai multe emisiuni ample de sănătate, cu specialiști de top din domeniile lor de activitate, găsiți pe canalul meu de YouTube și aici, pe pagina mea. De asemenea, mă găsiți și pe Instagram și pe TikTok cu sfaturi scurte de sănătate. Informați-vă adecvat și alegeți sănătos!

View Comment (1)
  • Unii oameni sunt predispuși la alergii respiratorii și este necesar să încerce orice opțiune terapeutică care să poată reduce simptomele. Polenul cules de albine poate fi o soluție la care să se încreadă și care să poată fi încercată pentru a-și reduce stresul asupra organismului și, astfel, pentru a-și ameliora calitatea vieții. A fi informat și conștient de resursele disponibile, precum și de modul în care pot fi accesate, contribuie în mod semnificativ la o bună stare de sănătate. Este foarte încurajator să vedem că eforturile tale fac lucruri remarcabile în această privință!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

116 K
Scroll To Top