Now Reading
Digestia si imunitatea. Suplimente recomandate pentru flora intestinala si o buna digestie, dar care au un rol semnificativ si in sustinerea imunitatii

Digestia si imunitatea. Suplimente recomandate pentru flora intestinala si o buna digestie, dar care au un rol semnificativ si in sustinerea imunitatii

Când și cui i se recomandă suplimente cu rol în susținerea florei intestinale. Ce alimente și ce suplimente sunt indicate pentru refacerea florei digestive. Rolul Ovoimuno este explicat de creatoarea acestor produse, dr. Marinela Ivănescu, medic veterinar care a studiat ani și ani rolul imunoglobulinelor aviare și beneficiile acestora pentru sănătatea și imunitatea noastră.

“Produsul Ovoimuno Digest este destinat problemelor de digestie, cum sunt problemele de tranzit, probleme inflamatorii, probleme infecțioase. Deci, dacă mă confrunt cu o problemă de tranzit (constipație, diaree, balonare, acumulare de gaze), pot să administrez pentru o perioadă de 20 de zile și pot să reglez aceste probleme. În situații mai grave, cum sunt cele de inflamație, chiar am avut cazuistică de boală Crohn, care intră în categoria bolilor autoimune, dar este o inflamație exagerată intestinală… La fel și în caz de infecții digestive intestinale, avem nevoie de perioade mai lungi de administrare.” (dr. Marinela Ivănescu, creatoarea produselor Ovoimuno)

Mai multe despre suplimentele Ovoimuno puteți afla mai multe accesând www.ovoimuno.ro sau apelând la 0726.936.392 sau 031.421.3745.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

117 K
Scroll To Top