Now Reading
Efectele laxative ale mierii si ale polenului crud de prun. Pachetul “Digestie usoara” de la ApiLand

Efectele laxative ale mierii si ale polenului crud de prun. Pachetul “Digestie usoara” de la ApiLand

Pentru o bună digestie, apifitoterapeuții vă recomandă mierea și polenul crud de prun, care se regăsesc în pachetul Digestie ușoară de la ApiLand. Mierea, așa cum știți, are un ușor efect laxativ și ne ajută digestia, iar polen crud de prun este foarte bun pentru tranzitul nostru intestinal. Așadar, puteți intra pe www.apiland.ro și să vă comandați chiar acest pachet Digestie ușoară cu miere polifloră și polen crud de prun.

În octombrie, este aniversarea companiei ApiLand și, cu această ocazie, ApiLand organizează pe site-ul www.apiland.ro reduceri. Cele mai bune reduceri din an sunt în octombrie la ApiLand, la un preț foarte bun, așa că este un bun moment să vă faceți provizii de apicole sănătoase.

Și mai avem o surpriză! Așa cum știți, noi suntem parteneri ApiLand de multă vreme, suntem parteneri de cursă lungă, așa că, până în 20 octombrie 2023, până când ține această campanie aniversară, cu codul ACC, puteți primi gratuit un polen crud de păducel de 230 de grame. Este un polen care ajută sănătatea inimii, ajută sistemul nervos, îi ajută pe cei cu hipertensiune arterială și ne ajută, de fapt, să scăpăm de stres.

Așadar, până în 20 octombrie 2023, eu vă invit să intrați pe www.apiland.ro și să alegeți apicole sănătoase la prețuri foarte bune. Și, nu uitați, acest cod, ACC, este valabil și la comenzile telefonice, indiferent de valoarea comenzilor!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

114 K
Scroll To Top