Now Reading
Hollywood Smile si tehnologiile digitale care au schimbat radical domeniul esteticii si proteticii dentare

Hollywood Smile si tehnologiile digitale care au schimbat radical domeniul esteticii si proteticii dentare

Nu doar vedetele, toata lumea își dorește să aibă o dantură frumoasă! Pentru că, așa cum știm, trăim într-o lume în care imaginea este din ce in ce mai importantă! Revistele cu imagini atrăgatoare, televiziunea, rețelele de socializare, totul ne face să ne dorim să arătăm cât mai frumoși sau frumoase, să avem un zâmbet atrăgator…
Astăzi, din fericire, acest lucru este posibil! Iar noile tehnologii digitale, care ușurează foarte mult comunicarea dintre medic și pacient, fac mai accesibil visul de a avea zâmbetul dorit!

Despre toate acestea am stat de vorbă cu dr. Mihaela Rilla Paligora și dr. Raluca Baba, medici estetică și protetică dentară, DentalMed Luxury Dental Clinic.

“Tehnologiile digitale sunt prezente din ce în ce mai mult în sfera stomatologiei. Ele intervin în toate etapele de tratament! Intervin în etapa de adunare a informațiilor despre cazul respectiv, în etapa de evaluare a pacientului – se fac fotografii, realizăm un video al pacientului, în care purtăm discuții cu pacientul, încercăm să relaxam pacientul, astfel încât să putem analiza pe acest video modul în care pacientul vorbește, fonația, zâmbetul pacientului, gradul de vizibilitate a dinților și a gingiei, de ce nu… Tot digitală este radiografia pe care o realizam pacientului, computerul tomograf.” (dr. Mihaela Rilla Paligora, medic estetică și protetică dentară DentalMed Luxury Dental Clinic)

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

120 K
Scroll To Top