Now Reading
In ce afectiuni si cand sunt recomandate sedinte de osteopatie. Ce dureri pot fi ameliorate cu ajutorul osteopatiei

In ce afectiuni si cand sunt recomandate sedinte de osteopatie. Ce dureri pot fi ameliorate cu ajutorul osteopatiei

Osteopatia, de care noi am mai vorbit în cadrul emisiunilor noastre de sănătate, este o terapie manuală, blândă, care își propune să depisteze și să trateze diferitele probleme de biomecanică. Concret, atunci când avem probleme de mobilitate, ne propunem să mergem la un osteopat. Dar osteopatia este mai mult decât atât! Pentru a înțelege exact în ce constă osteopatia și cum se desfășoară o primă ședință de osteoterapie, am stat de vorbă cu domnul Cătălin Martin, osteopat în cadrul Clinicii Floare de Lotus (www.floare-de-lotus.com, 0744 470 138, strada Iordache Golescu, nr. 17, parter, Bucureşti, Sector 1).

Cu răbdare, cu înțelegere, cu perseverență, ne putem redobândi și menține starea de sănătate. N-are sens să ne chinuim cu tot felul de dureri de spate. Există terapii care ne pot ajuta. Merită să le încercăm și să scăpăm de toate durerile care ne chinuie. Pentru că, dacă scăpăm de ele, putem să fim mai eficienți, putem să ne bucurăm, să ne îndeplinim toate proiectele pe care le avem. La Clinica Floare de Lotus găsiți mai multe terapii care ne pot ajuta să scăpăm de dureri de spate. Merită să le încercați!

Pentru mai multe emisiuni de sănătate ample, cu specialiști de top din domeniile lor de activitate, intrați pe canalul meu de YouTube și pe pagina mea de Facebook. De asemenea, mă puteți găsi și pe Instagram și pe TikTok cu sfaturi scurte de sănătate. Aveți grijă de voi și de cei dragi!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

120 K
Scroll To Top