Now Reading
Indicatii si contraindicatii pentru ceaiul din codite de cirese. De ce este indicat in cazul infectiilor urinare si al retentiei de apa

Indicatii si contraindicatii pentru ceaiul din codite de cirese. De ce este indicat in cazul infectiilor urinare si al retentiei de apa

Vă confruntați cu infecții urinare și vă întrebați ce ați putea face pentru a le preveni și pentru a scăpa cât mai rapid de ele, atunci când apar?

Infecțiile urinare sunt provocate, mai ales de bacteria Escherichia coli (E. coli), dar și de virusuri, de fungi sau de alte microorganisme patogene. De aceea, la primele simptome, e bine să mergeți la medic, care, în urma unei analize numite urocultură, vă va prescrie tratamentul adecvat, în general antibiotice.

De mare ajutor sunt, însă, și unele remedii naturale, precum ceaiul din codițe de cireșe, cum este cel de la Larix. Acesta e bogat în săruri de potasiu, flavonoide și taninuri, substanțe care ajută mucoasa vezicii urinare și mucoasa uretrei. În plus, ceaiul de codițe de cireșe are un efect antiinflamator, calmant și ameliorează durerea cauzată de infecțiile urinare. Are și efect diuretic, ajutând și în cazul retenției de apă.

Pentru mai multe emisiuni de sănătate, vă invit să vă abonați la canalul meu de YouTube, www.youtube.com/CeciliaCaragea. Mulțumesc!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

120 K
Scroll To Top