Now Reading
Legendele si beneficiile plantei medicinale Arnica montana. Remediile din arnica, recunoscute de Organizatia Mondiala a Sanatatii

Legendele si beneficiile plantei medicinale Arnica montana. Remediile din arnica, recunoscute de Organizatia Mondiala a Sanatatii

Vă invit să aflați legenda plantei medicinale Arnica montana, o plantă cu multiple virtuți terapeutice! Printre altele, arnica are efecte analgezice, antiinflamatoare și calmante. Tocmai de aceea, este una dintre puținele plante recunoscute ca remediu natural de către Organizația Mondială a Sănătății.

Crema cu arnică și gelul cu arnică sunt foarte eficiente în caz de dureri musculare, febră musculară, dureri reumatismale, artrită, artroză, entorse, luxații, înțepături de insecte, vânătăi și așa mai departe. Compania Larix are în portofoliu produse preparate pe bază de arnică, respectiv cremă cu arnică și gel cu arnică. Și trebuie să cunoașteți faptul că Larix, companie românească prestigioasă, are foarte mare grijă în ceea ce privește modul în care recoltează această plantă medicinală, colaborând numai cu culegători profesioniști, care știu cum să culeagă florile de arnică astfel încât această plantă perenă să nu fie distrusă în momentul recoltării, ci să putem beneficia de ea și în anii următori.

Pentru mai multe emisiuni de sănătate ample, cu specialiști de top din domeniile lor de activitate, vă invit să intrați pe canalul meu de YouTube și pe pagina mea de Facebook. De asemenea, mă puteți găsi și pe Instagram și pe TikTok cu sfaturi scurte de sănătate. Vă mulțumesc și vă doresc o vară frumoasă!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

118 K
Scroll To Top