Now Reading
Pulberea de aur si pulberea de perle – printre ingredientele cosmeticelor Ayurmed, cosmetice naturale realizate dupa principii ayurvedice

Pulberea de aur si pulberea de perle – printre ingredientele cosmeticelor Ayurmed, cosmetice naturale realizate dupa principii ayurvedice

Cum să ai grijă de tenul tău, în funcție de tipologia acestuia, dar și în funcție de anotimp! Ce cosmetice să alegi! Cu ce ingrediente?

Recomandări în funcție de tipul de ten, dar nu numai, în cadrul emisiunii Dialoguri pentru Sănătate, cu doamna dr. Carla Fabian, medic cu competențe în apifitoterapie și Ayurveda, pe care o găsiți la Centrul Ayurmed Universitate (Bd. Nicolae Bălcescu nr. 35, Sector 1, București, 0744 222 922), unde puteți să vă programați pentru determinarea tipologiei în care vă înscrieți și, prin urmare, să aflați și o serie de recomandări personalizate.

Bineînțeles, vorbim și despre îngrijrea cu cosmeticele Ayurmed, cosmetice de calitate, cu ingrediente naturale, fără parabeni. Remarcabile ni se par două creme: crema cu pulbere de aur și crema cu pulbere de perle! Vă invităm să aflați mai multe despre toate acestea!

Mulțumim pentru susținere brandului Ayurmedwww.ayurmed.ro. Aveți grijă de sănătatea și de frumusețea voastră!

Pentru mai multe emisiuni de sănătate ample, cu specialiști de top din domeniile lor de activitate, intrați pe canalul meu de YouTube și pe pagina mea de Facebook. De asemenea, mă puteți găsi și pe Instagram și pe TikTok cu sfaturi scurte de sănătate. Vă mulțumesc!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

120 K
Scroll To Top